Prosze o sprawdzenie loga,komp sie sam wylacza

Potrzebuje pomocy!nie mam pojecia o komputerach,a tu przy kazdym wlaczeniu kompa pojawia sie mi sie komunikat o TR/Drop.Wintool.T

A ze nie mam pojecia co z tym zrobic za kazdym razem kasuje te pliki.Poza tym ten sam komunikat wyskakuje mi przy uzywaniu netu.A juz kilka razy komputer sam mi sie wylaczyl-bez zadnych ostrzezen.

Szukalam jakichkolwiek info o tym Trojanie,ale nic nie moge znalezc.Zeskanowalam kompa monostwo razy,ale na tym sie konczy-wiekoszosc programow przez ktore skanuje wymaga ich nabycia.Sama mam zainstalowanego AntiVira PE Classic.Wklejam ostatni raport jaki mi wyskoczyl po uzyciu Hijackthis:[

Skasuj poniższe wpisy w trybie awaryjnym z wyłączonym przywracaniem systemu, pogrubione pliki/foldery usuń ręcznie:

Jeśli odinstalowałeś spy sweper :

Start>>>uruchom>>services.msc >>>wyłącz WinTools for IE service

Kasacja wpisu i pogrubionego folderu:

Skasuj poni¿sze wpisy w trybie awaryjnym z wy³¹czonym przywracaniem systemu, pogrubione pliki/foldery usuñ rêcznie:" tzn mam tylko skasowac recznie pliki i foldery? bo nie wiem co znaczy skasowac wpisy ( czy to to samo?)

Złączono Posta : 19.03.2006 (Nie) 22:14

Skasuj ponizsze wpisy w trybie awaryjnym z wylaczonym przywracaniem systemu, pogrubione pliki/foldery usun recznie:" tzn mam tylko skasowac recznie pliki i foldery? bo nie wiem co znaczy skasowac wpisy ( czy to to samo?)

Masz skasować pliki i foldery ręcznie z dysku a następnie wpisy w HijackThis zazhnaczajac w/w wpisy i klikając fix checked

Mam kolejny problem:mam Windowsa 2000 i nie mam opcji przywracania systemu.mam wiec usuwac te pliki w systemie awaryjnym-i jesli tak to dlaczego?

InfinityToJa nie zauwazył

Masz usuwać w trybie awaryjnym, a dlaczego bo w normalnym trybie możesz miec problemy z usunięciem tych plików, zreszta syf zawsze usuwa sie w trybie awaryjnym