Prosze o sprawdzenie loga


(Szymonprzywecki) #1

Witam… avast nic nie wzkrywa… ale moze log cos pomoze… :o

Złączono Posta : 30.12.2005 (Pią) 12:04

No i mam taki problem… ktos lub coś mi zablokowało menadzera zadan [ctr+alt+delete]…

amini7df.jpg

no i jeszcze ktos lub cos blokuje dostep do plików…

Ale ja jestem amdministratorem…


(Kacz2n) #2

W trybie awaryjnym zakończ proces:

W hijackthis wywal:

Pliki zaznaczone na czerwono usuń z dysku.

O włączeniu menedżera tutaj:

http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewto … er+zada%F1

Przeskanuj też kompa Microsoft AntiSpyware.


(Szymonprzywecki) #3

wszytko zrobiłem…

tylko… jak mam zakonczyc ten proces…? usunac z dysku?

aha zrobiłem skanowanie na trojany i zobaczcie…

scan0qh.th.jpg

ten skaner mi je wywalił…? czy sam musze te trojany wyzucic…?


(Kacz2n) #4

Miałem na myśli zakończ w menedżerze i plik kernels64 usuń z dysku ręcznie. :slight_smile: Po wszystkim nowy log. Skaner powinien je usunąć. :slight_smile:


(Szymonprzywecki) #5

ja zrobiłem inaczej…>:) przesunełem…:stuck_out_tongue: do innego folderu bo usunac niemozna bylo… a puzniej przy ponownym uruchomieniu mozna juz bylo…:stuck_out_tongue_winking_eye: usunąc…

No jakoś nic nie pomaga… to…;/

ok nowy log


(Kacz2n) #6

Log jest czysty. Dla pewności wklej jeszcze log z l2mfix.

Zaktualizuj przeglądarkę Ie, a najlepiej zainstaluj Service Pack 2.


(Szymonprzywecki) #7

ok… kacz2n zobacz to…:confused: gdy chce uruchomic film… to…;( niechce sie wlaczyc… gdy uruchamiam przez jet audio… a jak probuje uruchomic przez WMP9 to mi takie cos wyskakuje…

lol9zs.th.jpg

i jak go prubuje go gdzies przeniesc to tez odmowa dostepu…;/

Złączono Posta : 30.12.2005 (Pią) 13:01

aha i używam na codzienie Opere… wg. mnie jest bezpieczna…


(Kacz2n) #8

Poczytaj sobie: http://www.centrumxp.pl/windowsmedia/fa … oc_general


(Szymonprzywecki) #9

jezeli podłacze… moj dysk do kompa… kumpla… [jako drugi dysk] o tez ma windowsa xp… to te zabezpieczenia benda?

Złączono Posta : 30.12.2005 (Pią) 13:08

kacz2n nie sadze ze rpoblem twki w WMP…?


(Kacz2n) #10

Wklej log z l2mfix.


(Szymonprzywecki) #11

sry… jestem noobem… w tych sprawach…;/

dasz mi linka? do sciagniecia…? i krutkiej instrukcji jak to zrobic [gdzie kliknac]?

Z góry bardzo dziekuje…

Złączono Posta : 30.12.2005 (Pią) 13:41

powracam do pytania… dlatego że mi zalezy na czasie…;/

Złączono Posta : 30.12.2005 (Pią) 13:51

ok mam loga z l2mfix


(Gutek) #12

a po co? Jezeli juz to z Silenta :wink:

Masz "iebar - usuń http://securityresponse.symantec.com/av … iebar.html

Jak nie wiesz jak LOG z Silent Runners prawoklik na linka i zapisz na pulpicie potem niech narzedzie popracuje z 70 sekund może szybciej i wklej loga co stworzy :wink:

Co widac za dużo kodeków nawaliłeś i może być jakiś zgrzyt