Prosze o sprawdzenie loga


(Andrzejrula260) #1

witam

mam problem przy otwieraniu stron www

raz otworze jakas strone drugi raz nie i pokazuja sie krzyzyki zamiast obrazkow i tez tak raz sa raz ich nie ma

prosze o pomoc

oto log

Logfile of HijackThis v1.99.1

Scan saved at 08:06:15, on 2006-02-17

Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600)

MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000)

Running processes:

C:\WINDOWS\System32\smss.exe

C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

C:\WINDOWS\system32\services.exe

C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\WINDOWS\Explorer.EXE

C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe

C:\Program Files\RALINK\RT2500 Wireless LAN Card\Installer\WINXP\RaConfig2500.exe

C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE

C:\WINDOWS\System32\wuauclt.exe

C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE

C:\Documents and Settings\Tolek\Ustawienia lokalne\Temp\Katalog tymczasowy 6 dla hijackthis.zip\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.onet.pl/

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Łącza

O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll

O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx

O4 - HKLM..\Run: [Repair Registry Pro] C:\Program Files\Repair Registry Pro\RepairRegistryPro.exe -s

O4 - HKCU..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe

O4 - HKCU..\Run: [Gadu-Gadu] "C:\Program Files\Gadu-Gadu\gg.exe" /tray

O4 - Global Startup: RaConfig2500.lnk = C:\Program Files\RALINK\RT2500 Wireless LAN Card\Installer\WINXP\RaConfig2500.exe

O16 - DPF: {5D86DDB5-BDF9-441B-9E9E-D4730F4EE499} - http://download.bitdefender.com/resourc ... oscan8.cab

O16 - DPF: {6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C} (WUWebControl Class) - http://update.microsoft.com/windowsupda ... 4371030644

O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - https://download.macromedia.com/pub/sho ... wflash.cab

O16 - DPF: {E7544C6C-CFD6-43EA-B4E9-360CEE20BDF7} (MainControl Class) - http://www.mks.com.pl/skaner/SkanerOnline.cab

O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip..{D3EA59BA-A315-44A0-BA36-A464084120EF}: NameServer = 212.244.133.253,217.97.218.253


(Wieliczka Marcin) #2

Log czysty =]

I na następny raz wkejaj loga w tagach (quote lub code) =]

[Tu masz jaśniej =]](https://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=36654)


(Andrzejrula260) #3

to co moze byc przyczyna tego stanu


(Minex) #4

Jaka przeglądarka ?


(Andrzejrula260) #5

internet explorer 6


(Wieliczka Marcin) #6

A patrzyłes czy na firefoxie lub operze też się tak dzieje?

Oba programy są do pobrania w vortalu =]

Mozilla 1.7.12 PL

http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=698&t=17

Opera 8.52 PL

http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=680&t=17


(Andrzejrula260) #7

zainstalowalem mozzile i jest to samo caly czas

prosze o pomoc


(Kuz5) #8

Uwaga: Jak wklejasz loga to obejmuj go znacznikiem (tagiem) CODE lub QUOTE

Proponuje poczytać TEN temat i zobacz jaka jest prośba do userów wklejających loga.

IE=>Narzędzia=>Opcje internetowe=>Zakładka Zaawansowane=>W sekcji Multimedia uaktywnij funkcję Pokaż Obrazy


(Andrzejrula260) #9

mam juz aktywne to okno