Proszę o sprawdzenie loga


(Dawkow) #1

Znajomemu wiesza się komp po kilku minutach od podłączenia neta. Załączam log ale wydaje mi się że jest czysty.

xe

====================================

Zastosuj sie do tej rady

Widziałeś ten komunikat Ważny komunikat dotyczący tytułowania tematów zastosuj sie do niego => inaczej temat poleci do śmietnika :evil:

Pozdrawiam kuz5


(Bbieniol) #2

Logi wklejamy w tagach :evil:

Znasz to?

Poza tym w logu czysto :slight_smile:

Wrzuć jeszcze log z Silent Runners


(Dawkow) #3

Sorry. A ten wpis znam, to modem IDEI. Wrzucę loga jak go dostanę od znajomego. Dzięki.


(Gutek) #4

Uwaga: Jak wklejasz loga to obejmuj go znacznikiem (tagiem) CODE lub QUOTE

Proponuje poczytać TEN temat i zobacz jaka jest prośba do userów wklejających loga.

zbedniki możesz usunąc hijackiem


(Dawkow) #5

A ja proponuję Ci czytać to co pisze powyżej. Juz przeprosiłem za brak taga. Dzięki za poradę odnośnie logu ale czy te wpisy nie odnoszą się czasem do Javy?


(adam9870) #6

Davidouff Nie, te wpisy które wskazał Gutek są zbędne. One są w 09 a wpisy 09 to są przyciski narzędziowe w IE. Te które wskazał są zbędne i możesz je usunąć :slight_smile:


(Dawkow) #7

Dzięki adam9870. :slight_smile:


(Gutek) #8

Śmiało mogłeś usunąć,a moje stwierdzenie to tylko sugestia na przyszłość jak wrzucisz log-a :wink:

Szkoda że z silenta nie dałeś log-a :wink:


(Dawkow) #9

Wklejam log z Silent Runners:


(Gblade) #10

czysto


(Bbieniol) #11

Wyniak z tego, że wszystko jest już dobrze :slight_smile:

Nadal tak jest?

Proponuje jeszcze skan EWIDO po update :slight_smile:


(Dawkow) #12

Dzięki za pomoc przy logach. Niestety komp nadal się wiesza. Podejrzewam że to może być wina sterownika modemu. Raz jeszcze dzięki. Pozdrawiam.