Proszę o usunięcie konta

Nauczycielka nam o tym wspominała. Aż dziwne.

Powiedzcie ^^

A ja mam bez ostatniego zadania większość dobrze, z testowych jedno źle a resztę powinni mi zaliczyć, czyli około 30 pkt bez charakterystyki :smiley:

O Jezu i jak?? z zamkniętych mam 1 błąd

17/20 z zamkniętych :slight_smile: Więc jest dobrze

Wystarczą z tyłu

Z zamkniętych też mam 1 błąd, test raczej łatwy.

tyle ze u nas te same gr byly obok siebie, wiec :smiley: zreszta my i tak calymi zdaniami sie porozumiewalismy, bo dyro bajerowal wizytatorke 8) 8)

ma ktoś egzamin na jutro???

a ja mam 20/20 :):):slight_smile:

a gdzie macie ten jeden błąd ja nie potrafiłam narratora określić

jaki błąd?

chodzi mi o to gdzie odpowiedzieliście w zamkniętych źle zadanie z tym tekstem lajf is brutal było pytaanie kot jest narratorem i sie rąbnełam

Fajnie że my nie przerabialiśmy Syzyfowych prac, a Kamienie na szaniec były w pierwszej klasie. :?

U mnie identyczna sytuacja :stuck_out_tongue:

Ja napisałem o Borowiczu. Nie było najgorzej, ale też nastawiłem się na rozprawkę. A ta charakterystyka to porażka totalna. Może za nią ~10 dostanę. Rewszta powinno być max, może 2 punkty mniej, ale nie wiecej. Nie podpisałem ogłoszenia. Za to mój jeden kumpel napisał charakterystykę Zośki - wysoka blondynka xD Ludzie mają fantazję naprawdę xD

kurcze czemu te wyniki mi się nie wyswietla?nie nooo #-o #-o

W dniu 22.04.2008 , o godzinie 12:56 został dopisany post przez mlodaXX

kurcze czemu te wyniki mi się nie wyswietla?nie nooo #-o #-o

noo to jak ja wcześniej pisałam dziewczyna napisała o Pinokio : |

EGZAMAIN MATEMATYCZNO-PRZYRODNICZY! !!

http://rapidshare.com/files/109486968/O … 08_hum.rar

Tu są odpoweidzi na cz. Hum

A JUTRO??? żyjcie przyszłością… ktoś może wie co będzie?

Zamkniete 20/20, gorzej bedzie jutro…ja pisałem charakterystyke Rudego z “Kamieni na szaniec” :stuck_out_tongue_winking_eye:

Co o tym sądzicie??