Proszę o wycenę sprzętu

Witam, proszę o wycenę owego sprzętu. Mam już w głowie własną cenę, ale czekam na propozycję innych :slight_smile:

Procesor: AMD Athlon64 3800+

Plyta Główna: Gigabyte GA-K8N-SLI

Pamięć RAM: 1GB Ram GoodRam 400MHz

K. Graficzna: GeForce 7600GS 256MB/256bit

Dysk Twardy: 250GB Samsung

Napęd: Nagrywara DVD NEC, DVD Rom SAMSUNG

Z góry thx za pomoc

Pozdrawiam, Xaros

Ja bym go wycenił na jakieś 400-450 zł przy “dobrym wietrze” :wink:

niewiele ponad 400zł

Ok thx, ale poczekam jeszcze na opinie innych :slight_smile:

5 batów to jest max. imo, jak znajdziesz jelenia za tyle to pylaj w ciemno :stuck_out_tongue:

A więc tak od 400-500 zł. Pomyślimy nad tym :slight_smile: THX wszystkim, jak ktoś ma jeszcze jakąś propozycję to słucham :smiley:

Ja powiem 450zl może być? :smiley:

W takiej sytuacji można powiedzieć “Kto da więcej…?” :stuck_out_tongue:

450zł. to taka średnia suma, czekam na innych :smiley: THX za wypowiedź.

Spodziewasz się, że ktoś ci da za to 1k ??

około 500 zł może troszkę więcej

Każdy Ci już napisał ok 400-500zł więc po co pytasz dalej. Ok tego kompa sprzedasz za 2,300zł może być? Znajdziesz kupca za taką cene? Nie więc nie pytaj dalej skoro już masz odpowiedz :slight_smile:

Za dysk dostaniesz 100-120 zł, jak nie ma bad sectorów. RAMy DDRy są dość drogie, grafa 150zł…Ja tam bym 600zł dał, bo słabszy zestaw (Celeron 2.4GHz, 120GB dysk, 1,5GB RAM, taka sama grafa (GF7600GS) sprzedałem za 500zł…

Cóż jak udało mi się sprzedać Durona 800MHz, Gef. 4 440MX 64, 128 ramu, 20gb dysk za 230zł to kto wie kto wie, a tutaj pytam dla formalności ludzi co sie orientują w cenach, więc są i tacy co się nie orientują, a warto znać stawkę minimalną.

Jak znajdziesz jelenia to za 800zł sprzedasz… Wciśnij wujkowi albo komuś :slight_smile: