Prosze sprawdzic loga

cos mi strasznie muli kompa, nie wiem ale Kasperski i AntiVir Guard nic mi nie wykrywaja ale podejrzewam ze jakiegos syfa musze miec, wogole na partycji C (systemowa) Pojemnosc mam 30 Gb, wolnych 9Gb chociaz jak zaznacze wszystkie elementy i sprawdze ich pojemnosc to pokazuje mi ze zajmuja one 3.6Gb … pytanie co stalo sie z 5.4 Gb hmm

mam tez pytanie bo mam WINDOWSA XP SP1, zainstalowalem nakladke Sp2, ostanio jak chcialem sformatowac dysk C to wlasnie nie wiedzialem ale z jakiegos powodu nie moglem tego zrobic, zawsze robilem to tak ze ustawilem pod DOSem by rebootowalo mi najpierw CDROMA wkladalem tam plytke CD z windowsem i automatycznie zaczynalo mi wchodzic na instalacje winodowsa, poprzedzajac instalacje moglem formatowac sobie partycje Teraz po wykonaniu w.w. czynnosci od razu wchodzi mi do windowsa i nie wiem jak dokonac formatu dysku, moze macie na to jakas rade tak przy okazji ?

jednak wolal bym nie formatowac teraz dysku i naprawic wszystko bo hulalo mi dobrze :slight_smile: ale tak na przyszlosc wole wiedziec jak formatowac dysk bo ostatnio to mnie szlak trafial jak sobie nie moglem z tym poradzic

Sorry ze tak duzo sie spisalem ale wole sie juz wszytskiego dowiedziec od razu :slight_smile:

Z gory dzieki za pomoc

Jak miałeś SP1 na cd to co się dziwisz że nie idzie musisz w dodoaj\usuń odinsatlowac SP2 i wtedy :slight_smile:

odinsatluj, a folder recznie usuń

Wyłączyć Przywracanie systemu w XP TU to na pewno coś wróci z Gb-tów :stuck_out_tongue: