Prozę o toutroial do adobe flash cs3


(Jakub. J) #1

Prozę o krótki toutroial do adobe flash cs3.


(Jaroslaw Nijakowski) #2

ale tutorial czego? co chcesz w nim zrobić?


(Jakub. J) #3

ogólny


(Jaroslaw Nijakowski) #4

hehehe... tutorial jest to instrukcja pokazująca jak wykonać jakąś rzecz w danym programie. Powiedz czego oczekujesz?

Na forum dużo razy były podawane linki do serwisów poświęconych tutorialom. :szukaj:


(system) #5

jeżeli nie szkoda Ci 20zł na gazetę to w najnowszym PC World Computer jest kurs Flash przygotowany dla początkujących. Wydanie Maj 2008 (wersja z DVD)


(Blotny) #6

A ja Ci nie radzę kupować tego tutorialu. Beznadziejny jest tak samo jak kiedyś tutorial z PHP.


(Canaletto) #7

Polecam inwestycję w podręcznik w wersji książkowej, najlepiej z wydawnictwa Helion.


(Axel Low) #8

Ze swojej strony mogę polecić stronę. Znajdziesz tam wiele tutoriali. Niestety nie jest to kurs krok po kroku obsługi Flasha, ale myślę, że na pewno Ci się przyda :slight_smile: