Witam,
chciałbym przedłużyć sobie kabel łączący monitor z komputerem. Mam kupić nowy, dłuższy czy jakąś przedłużkę? Trochę już szukałem ale w zasadzie efektu. Liczę więc na wskazanie konkretnego przedmiotu.
Witam,
chciałbym przedłużyć sobie kabel łączący monitor z komputerem. Mam kupić nowy, dłuższy czy jakąś przedłużkę? Trochę już szukałem ale w zasadzie efektu. Liczę więc na wskazanie konkretnego przedmiotu.
d-sub czy dvi?
D-Sub.
Przy przedłużaniu przewodu D-Sub obraz może stracić na jakości. W przypadku DVI problem ten nie występuje.
to podałem ci wczesniej jaki kabel masz kupić.
co do utraty jakości obrazu to sam korzystałem z przedłużacza 3m i nie stwierdziłem pogorszenia jakości obrazu.
zależy od monitora i rozdzielczości…
oczywiście na 21’ LCD z rozdziałką 1680x1050 jak podłączysz d-sub i przedłużysz to nie zauważysz zbytnio różnicy… ale jak podłączysz DVI różnica będzie zauważalna…
bzdury kosz.
Zastanawiam się jednak nad takimi kablami http://www.allegro.pl/item305607383_roh … _1_5m.html tzn. piszą że do monitora ale gdzie niby monitor ma takie wejście?
w jednym monitorze kabel jest nie do wyciągnięcia… a np. w moim moge sobie wyciągnąć… tak jak zasilanie
Ja mogę wyciągnąć kabel z monitora ale to po prostu nie jest takie wejście.