Jeśli nie straszne tobie usmyczenie się na 2 lata tylko po to by dostać nieco taniej telefon, to ta oferta Playa nie wyglada najgorzej. W ciągu 2 lat obowiazywania umowy zaoszczędzasz jakieś 200-300zł biorąc tą N73.
Sam jednak sobie odpowiedź czy warto… 2 lata to szmat czasu a czas to pieniądź, wiele się w życiu zmienia i już za rok możesz narzekac ile to jeszcze musiasz męczyć się w Playu a chciałbyś już coś innego.
z tego co słyszałem play jest najlepszy… Nie ma co porównywać GO do orange… Bo orange traktuje strych klientów jak nowych… I ceny telefonów za przedłożenie umowy są ŚMIESZNE! (drogie :lol: )
A jaki to będzie miało sens? Będziesz musiał opłacać abonament i utrzymywać prepaid.
24 miesiące w telefonii GSM, to przepaść. Ja bym żadnym abonamentem się wiązał. Ceny połączeń w prepaidach są na tyle niskie, że nie ma co się zastanawiać. Doładowując raz na trzy miesiące, kartą za 50zł, masz ponad 170 minut do wszystkich sieci, prawie godzina rozmów miesięcznie za niespełna 17zł. A co masz w tym abonamencie za 45zł?
Ja wybrałbym E51, niewątpliwie ma największe możliwości spośród przedstawionych. Co do wygody przeglądania w nim internetu, to rewelacji nie będzie, ale można się przyzwyczaić.