Przeglądanie poczty dla różnych adresów Gmail

Witam,

Mam następujący problem. Mam główne konto na gmailu. Mam też drugie konto, z którego rzadko korzystam na interii. Więc na gmailu dodałem sobie opcję przeglądania poczty tego konta na interii za pomocą gmaila. I tu wszystko działa jak należy. Maile przychodzą, wybieram sobie z jakiego adresu odpowiadać.

Niedawno utworzyłem 3 konto (mam taką potrzebę) tym razem znów na gmailu i znów chciałem dodać je do tego głównego żeby mieć wszystko w jednym miejscu. Robię wszystko tak jak w przypadku konta na interii jednak otrzymuję następujący komunikat z błędem:

Nazwa użytkownika i hasło jest na pewno wpisane poprawnie. Co mogę zrobić, żeby połączyć te dwa konta?

Edit: ten problem rozwiązałem. Jedyny jaki mi pozostał to brak etykiety do przychodzących wiadomości z tego nowego adresu gmail. Do tego z interii ustawiłem sobie dany kolor i każdy mail jaki przyjdzie na tą skrzynkę otrzymuję taką etykietę AUTOMATYCZNIE. Tak samo zrobiłem w kontekście tego najnowszego adresu. Maile przychodzą ale bez etykiety.

Temat rozwiązany, proszę o usunięcie - przepraszam za zaśmiecanie.