Przeglądarka dla androida która obsługuje ublock origin ? Wiem że jest firefox zna ktoś jeszcze jakies inne ?
Istnieją jeszcze możę jakieś podziemne przeglądarki które desktopowe rozszeżenia obsługują ?
Przeglądarka dla androida która obsługuje ublock origin ? Wiem że jest firefox zna ktoś jeszcze jakies inne ?
Istnieją jeszcze możę jakieś podziemne przeglądarki które desktopowe rozszeżenia obsługują ?
Chrome
z tego co mi wiadomo aktualna wersja chrome rozszeżeń nie wspiera.
z tego co czytałem na forum to palemoon ma już nie być rozwijany ? w sensie mają tylko luki łatać.
@MrBeckham666, jeśli masz/możesz mieć na telefonie roota, to zainteresuj się może Adaway - nie będziesz miał reklam w całym systemie i wszystkich możliwych przeglądarkach na nim. Tylko jak pisałem, do tego konieczny jest root.
mam root mam CM tylko adaway blokuje na poziomie hostów i nie ze wszystkim daje rade
dlatego zależy mi na ublocku ale przejrzałem wszystko co się dało i z tego co widze tylko na firefoxa jestem skazany
Rewelacyjnie to nie działa ale bynajmniej nie mam reklam
Można zamknąć temat
Dzieki za jakiekolwiek zainteresowanie
Adguard jest świetny, tyle że płatny. Ale można wyrwać licencję za jakieś grosze w promocjach na stronie. Używam już jakieś 2 lata zarówno na kompie jak i na androidzie i sobie chwalę. Blokuje reklamy w całym systemie.