Na stronie dobre programy nie widać komentarzy.Dlaczego?
Jak to nie?
A co do twojego pytania z komentarza widocznego na screenie, na tej samej co zwykły Chrome, czyli 71.
Na pewno chromium 71? Oni wolno robią uaktualnienia.
U ciebie komentarze na stronie widać może mam coś żle ustawione?
Może za dużo dodatków do blokowania reklam, należy ograniczyć się do jednego.
I czy chodzi, że z poziomu Epic Browser nie widzisz komentarzy, może ich dodatki uznały moduł generowania komentarzy za śledzący / złośliwy.
Tak z poziomu Epic.Na innych stronach komentarze są widoczne.
Ja też w Epic nie mam, coś widać za mocno blokują lub wycieli z Chromium że się nie ładują.
I nijak kompletnie wyłączyć opcje zwiększenia prywatności jak to ona blokuje.
Wszystkie filtry dla sprawdzenia wyłączyłem .Niestety nic to nie dało.
@narandill / @Lisek / @p.spaczek jak chcecie to możecie podłubać w konsoli po instalacji Epic Browser czemu ona nie wyświetla żadnych komentarzy (artykuły, blogi, programy).
Pewnie za mało epicka Sprawdzę w poniedziałek.
@j88 FYI
Zdecydowanie za mało epicka – wręcz “utrącona” przeglądarka
No to po szybkim teście okazuje się, że Epic Browser nie wspiera zgodnie z ogółem Text Metrics w swojej implementacji obiektu Canvas. W normalnych przeglądarkach, które podążają za globalnym wsparciem dla określonych API metoda measureText jest wykorzystywana w naszym systemie komentarzy do mierzenia wysokości treści wszystkich komentarzy przed ich wyrenderowaniem w przeglądarce. W przeglądarce Epic – owa metoda jest nadpisana przez twórców.
Proponuję używanie przeglądarek, które trzymają się ogólnego API. Oczywiste jest, że na pralce nie uruchomimy strony głównej DP - i nie jest to bug
Nie planujemy wydawać łatki dla przeglądarki Epic ani innych urządzeń obarczonych zbyt dużym długiem technologicznym (patrz WM) - w tych wypadkach proponujemy przesiąść się na rozwiązania, które są szeroko wspierane.
Pewnie próba ochrony przed Canvas fingerprinting https://en.wikipedia.org/wiki/Canvas_fingerprinting.
Implementacja Text Metrics, a w szczególności measureText faktycznie różni się minimalnie (jeśli chodzi o wynik) w poszczególnych przeglądarkach. Może to wskazywać tylko na typ używanej przeglądarki – mało odkrywcza rzecz jeśli chodzi o fingerprinting. Oczywiście może być coś na rzeczy – nie mniej jednak zabezpieczenie implementacji nie powinno “upośledzać” kluczowych funkcji przeglądarek.
Dziękuję za szybkie i profesjonalne odpowiedzi.
Proszę Na normalnych przeglądarkach komentarze powinny śmigać