Przegladarka na stronie


(Kamikaze Dragon) #1

Witam i mam problem albo pytanie jak zrobić Przeglądarkę plików jpeg na stronie bez wpisywania nazw tych plików w struktóre htmla bo jest ich za dużo czy wogóle jest to możliwe i czy ktoś mógłby mi napisac taki kod do takiej przeglądarki?Dzięki z góry


(Piotrek Płatek) #2

skrypt galerii, generator galerii


(Kamikaze Dragon) #3

Tylko jak to zrobić oto jest pytanie?


(Piotrek Płatek) #4

a użyłeś google, wpisałeś tam generator galerii !? ot tak


(L337 Crew) #5

znaleźć odpowiedni skrypyt chyba nie jest problemem ...

np.

http://hotscripts.pl/PHP/Skrypty-i-komponenty/Galerie


(Kamikaze Dragon) #6

ale jak umiescic go na www alo w www


(adam9870) #7

A z jakiego skryptu korzystasz ??

Zazwyczaj do każdego skryptu jest dołączany plik readme.txt z instrukcją jak zainstalować dany skrypt itp. W tym skrypcie który Ty pobrałes też pewnie jest ;]


(Piotrek Płatek) #8

wiesz co kamikaze_dragon? powiem Ci tyle: tak

zacznij używać mózgu. Jak miał to rss w sygnaturce- "dobreprogramy to forum dla myślących"


(Kamikaze Dragon) #9

Niestety nie ma są tylko 3 pliki i z czego jeden to jpeg a 2 to php i zero instrukcji


(adam9870) #10

To podaj nazwe skryptu z jakiego chcesz skorzystać albo najlepiej podaj stronę skąd go ściągnołeś ;]


(Kamikaze Dragon) #11

http://www.hotscripts.pl/produkt-2877.html oto i on


(system) #12

to znajdź inny skrypt... :roll:

nie używam już tej segnaturki, chcesz? :stuck_out_tongue:


(m@teo) #13

http://70.pl/main.php?id=50 w której kategori jest przeglądarka graficzna tlyko nie wiem w którje ;p