Witam, zainstalowałem niedawno najnowszą wersje Opery i mam problem z pocztą WP, otóż tam gdzie są e-maile, wyskakują mi foldery np.
-Nowe 0/1
-Kosz 0/5
-Robocze 0/12
Nie mogę przez to kasować e-maili i ich odczytywać.Co może być tego przyczyną :?:
Witam, zainstalowałem niedawno najnowszą wersje Opery i mam problem z pocztą WP, otóż tam gdzie są e-maile, wyskakują mi foldery np.
-Nowe 0/1
-Kosz 0/5
-Robocze 0/12
Nie mogę przez to kasować e-maili i ich odczytywać.Co może być tego przyczyną :?:
Można jaśniej…
Czy napewno dobrze wybrałeś protokół podczas konfigurowania skrzynki (imap albo POP3)? Na stronie skrzynki powinieneś znaleźć jakieś informacje o konfiguracji klienta pocztowego.
Ktosiek100 , Zmień tytuł, by był związany z problemem, korzystając z przycisku EDYTUJ.
Ja się loguję na swoją pocztę przez przeglądarkę Opere, nie mam żadnego klienta pocztowego.
– Dodane 05.07.2010 (Pn) 15:56 –
Chodzi mi o to, że nie mogę odczytywać i kasować e-maili, ponieważ foldery są na środku(Nowe,Kosz,Robocze) ten kto ma pocztę na WP wie o co mi chodzi.To wygląda tak jakby strona do końca się nie wgrała.Odświeżanie nie pomaga.
Nie masz czasem zaptaszkowane “dopasuj do szerokości” ?
W preferencjach dla witryny, wyłącz blokowanie zawartości.
Nadal jest to samo.W Firefoxie i IE wszystko jest porządku z pocztą, może po prostu najnowsza Opera nie obsługuje poczty WP #-o
Przed chwilą sprawdzałem, i jest ok.
Oczywiście najnowsza O.
dodane:
może daj screena
W takim razie nie wiem co jest tego przyczyną.Jave mam wgraną np.czat chodzi normalnie.
Widzę, że to nie tylko mój problem http://www.portal24h.pl/forum/opera-premiera-najszybszej-przegladarki-t17610-20.html
nie wygodniej skonfigurować klienta poczty w Operze?
Menu/konta poczty i czatu…
Po skonfigurowaniu wejdź w Menu>wygląd…>panele>zaznacz Pokaż przełącznik paneli przy krawędzi okna. Po lewej stronie przeglądarki pojawia się paseczek.
Chyba nie ma prostszego dostępu do poczty jak z poziomu samej Opery.
Wiem, że można coś takiego zrobić, ale czemu strona nie może się załadować prawidłowo poczty WP.
– Dodane 07.07.2010 (Śr) 16:17 –
:?: