Bądź jednym z pierwszych, którzy dowiedzą się o Operze GX, naszej nowej i specjalnej wersji przeglądarki na PC stworzonej dla graczy . Zapisz się tutaj: https://www.opera.com/pl/gx
To jak testowałeś tę Operę GX przed 11 czerwca 2019?
Niby instalator podpięli pod zakładkę GX lub gx dużo wcześniej?
Rejestracja dawała tylko powiadomienie mailowe z dzień przed i opcje przypięcia go w kalendarzu Google / Outlook i jakimś tam jeszcze.
Nie jak z Firefox Fenix / Preview że trzeba być czegoś członkiem i dopiero wtedy aplikacja widoczna w sklepie (oczywiście nie mam na myśli opcji że ktoś wyłuska instalator i sobie go użyjesz - niby nawet raz na dzień coś modyfikują i udostępniają nowszą wersje - plik apk raczej będzie tego pozbawiony).
Sprawdziłem, dwa tygodnie temu pobierałem tą operę, miesiąc był przesadą z mojej strony.
Nie było żadnej rejestracji bo zazwyczaj w takich przypadkach po prostu olewam temat, nie można po prostu pobrać i używać to olewam.
Po prostu zwykłe “pobierz”.
Żadnych danych nie trzeba podawać.
Oczywiście też takową widziałem ale po kliknięciu pyta o adres mniejsza już z tym bo tylko z poziomu telefonu tak jest na kompie pobrałem normalnie ale jeszcze nie instalowałem.