Przeglądarki (solidarnie, Chrome i Firefox) mają problem z obsługą pola tekstowego na niektórych stronach. Po prostu nie mogę go uaktywnić, mimo że na Aurorze działa wszystko poprawnie. Ponadto, w grach internetowych ping często skacze z normalnego poziomu (47) do trzy, a nawet czterocyfrowych wartości, co właściwie uniemożliwia rozgrywkę.
Kolejna rzecz, skanowanie dysku MBAMem trwało… prawie 6 godzin, dawniej trwało to znacznie krócej. Sam skaner często zatrzymywał się na kilka minut, w czasie których mielił jakiś plik, który ważył kilkaset kB.
Ostatnia sprawa, od dłuższego czasu, podczas uruchamiania komputera, program CHDSK stwierdza, że partycja C:\ powinna zostać przeskanowana. Nigdy wcześniej tak się nie robiło, ale to może mieć związek z tym, że dysk do najmłodszych nie należy i być może niedługo umrze.
Nie mam pojęcia co może siedzieć w komputerze, bo pod moją nieobecność korzysta z niego reszta domowników, więc załączam logi OTL.
uruchom jako administrator. Prawo-klik na ikonie skanera i z rozwiniętego menu polecenie uruchom jako administrator. Po uruchomieniu skaner wykona wstępne sprawdznie. Wykonujesz polecenie skanuj, następnie usuń. Pokaż raporty.
Zrobiłem to, co kazaliście. Wszystko działa poprawnie, pomijając ping, który wciąż skacze. Z tego co zaobserwowałem w CF, to proces svchost powoduje takie skoki.