witam mam pytanko jak przegrać zwykły krążek z muzą na mp3 poprzez windows media player Mógłby ktoś mnie oświecić kiedyś chyba już tak przegrywałem ale wyszło mi z głowy kombinuje i nic chyba że jest jakiś szybszy sposób to też prosze o pomoc Mam poprostu kilka starych krążków audio no i chciałem sobie tego posłuchać w aucie na trasie a takie ciągłe przemienianie krążków to wnerwia pozdrowionka Acha korzystałem z przeglądarki ale nic nieznalazłem konkretnego
Nie lepiej skorzystać z CDex lub EAC??
najpierw musisz zgrac to na kompa w media player musisz miec włączona opcję zgrywania w mp3.czyli narzedzia -opcje - zgraj muzykę - tam ustaw sobie mp3 dobierz odpowiednia jakość .po zgraniu na kompa możesz to zrobic przez media player w opcjach nagrania po prawej stronie wpisujesz dysk z danymi- chyba tak . ale jak masz nero to zrób to w nero tylko na jak wolniejszej prędkościbo utwory przy szybszym zgrywaniu albo mogą przeskakiwać albo poprostu żle sie odtwarzają
najpierw musisz zgrac to na kompa w media player musisz miec włączona opcję zgrywania w mp3.czyli narzedzia -opcje - zgraj muzykę - tam ustaw sobie mp3 dobierz odpowiednia jakość .po zgraniu na kompa możesz to zrobic przez media player w opcjach nagrania po prawej stronie wpisujesz dysk z danymi- chyba tak . ale jak masz nero to zrób to w nero tylko na jak wolniejszej prędkościbo utwory przy szybszym zgrywaniu albo mogą przeskakiwać albo poprostu żle sie odtwarzają.
Najpierw należy włożyć płytę z muzą i urchomić porgram cdex albo audiogogo 2.0, jak pisali przedmówcy, a nie komplikować.
podaje linki do tego typu programów.
to lipa
lepszy jest Audiograbber
DZIĘKI przegrałem sobie to przy pomocy windows media player wedle instrukcji pomogło jeszcze raz dzięki pozdro
jak będziesz miał problemy w przysłości to zobacz dokładną pomoc (plik tutor) na tej stronie:
http://www.inted.pl/minikursy.php?p=mp3
(linki po prawej stronie)
…a tak osobiście to polecam Audiograbber!
JEST DARMOWY i wiele lepszy od WindowsMediaPlayer
Możesz np. rippować do Stereo…a nie tylko JoinStereo jak w WMP
(jak nie wiesz jaka jest różnica, to zobacz na stronę, którą podałem)