To znaczy, które podzespoły i jak bardzo się nagrzewają? Obudowa MODECOM Oberon Pro to jednak mały piekarnik, zamknięty front z niewielkim wlotem na spodzie i na bokach przedniego panelu. Sam mam obudowę MODECOM Oberon Pro Glass, jej zamknięta budowa ma dość duży wpływ na temperatury. Do tego dodają tylko jeden wiatrak 120 mm zainstalowany na tyle. Czy u siebie dokładałaś jakieś dodatkowe wentylatory? Jakie chłodzenie zainstalowane jest na procesorze?
Witam
Pan z serwisu zaktualizował sterowniki, wyczyścił komputer, wymienił pastę, a obudowę otworzyłam na stałe i temperatury spadły, natomiast mam problem z błędami, które jak widzę są notoryczne:
1)
System
[ Name ] nvlddmkm
Odinstaluj sterowniki od karty graficznej NVIDIA za pomocą Display Driver Uninstaller. Uruchom komputer ponownie i następnie zainstaluj najnowsze sterowniki ze strony NVIDIA. Podczas ich instalacji wybierz opcję niestandardową, zaznacz też czystą instalację i zainstaluj jedynie składniki: Oprogramowanie systemu PhysX, Sterownik grafiki, Sterownik dźwięku HD. Uruchom komputer ponownie i zobacz czy ustaną błędy związane z nvlddmkm.sys.