Przejście z Orange POP na Orange Free (promocja pytanie)

Witam

Mam nadzieje że to odpowiedni dział jeżeli nie to przepraszam.

Mam dosyć ważne pytanie (jak dla mnie ważne) czy jeżeli zmienie z Orange POP na Orange Free przepadnie mi promocja “Więcej” jestem już ponad 3 lata w pop i nie wiem czy jeżeli wyśle sms żeby zmienić na free czy mi zacznie liczyć od początku bo promocja więcej jak dużo z was wie działa lepiej tym dłużej się jest w sieci orange, czyli jeżeli jestem 3 lata mam 30% i się boje że jeżeli zmienie to spadnie na 10% przez to że zacznie liczyć że jestem dopiero pierwszy rok w free.

Czyli jak to jest? Mogę zmienić bez obaw? Bo zmienić to itak chciałem przez to że kupiłem sobie ostatnio HTC Dream a w popie 50kb kosztuje 20gr a w free 100kb 1gr i za doładowanie 25zł dostaje 1gb za free.

Proszę was żebyście szybko odpowiedzieli.

PS na stronie orange pisze “Jeśli korzystasz z jednego z poprzednich planów taryfowych, możesz skorzystać z promocji po zmianie taryfy na jedną z bardziej korzystnych, aktualnych ofert Orange, a Twój staż będzie liczony od początku obecności w sieci.” to nie wiem czy mówiąc sieć mają na myśli te całe popy i go itd czy całe Orange.

staż się liczy bez względu w jakiej taryfie jesteś. Tak więc bez obaw.

ok dziękuje :smiley:

musisz się tylko liczyć z tym że w tej taryfie nie będziesz miał pakietów które masz w orange pop

nie szkodzi ja tak czy siak nie korzystałem z tych pakietów :smiley: i jeszcze raz dziękuje ci za pomoc :smiley: