jak w temacie planuję (już od dawna przejść z XP na Viste), ale zawsze mam z tym duże problemy i zawsze wracałem do XP Sprzęt mam jak w podpisie, więc chyba odpowiedni do tego systemu operacyjnego? Pierwszy problem, to fakt, że nie mam chyba dobrych sterowników od MOBO pod Vistę. Moja płyta główna to ASUS M2R32-MVP i proszę was żebyście podali mi skąd pobrać odpowiednie sterowniki i jak (dokładnie, krok po kroku) je zainstalować. Mam 64 bitową Viste Home Premium. Następny problem, to kłopot z moją ulubionymi grami pod Vistą. Pierwsza gra, Crysis raz mi się uruchamia, a raz nie. Nawet jeśli uda mi się ją odpalić to uruchamia się w niepełnoekranowym trybie. Drugi tytuł: Crysis Warhead w ogóle (po instalacji) nie chce się włączyć Klikam na ikonę, na pulpicie i w folderze gry- odpalam na wszystkie sposoby i nic. Kolejna sprawa to Service Packi, które mogę pobrać i zainstalować?
To właściwie główne problemy z jakimi mam do czynienia w Viście. Proszę o pomoc i pozdrawiam, keymen.
no z grami jest największy problem ze względu na fakt że Vista więcej zżera zasobów i mnie zostawia dla przykładowo gier, Service Pack to jest tylko SP1 więc jego pobierz i zainstaluj, do płyty głównej są sterowniki wystarczy zajrzeć na stronę producenta:
Na twoim kompie to nawet Win 7 będzie chodzić słabo. Więc nie odzywaj się i nierób zamętu bo takie osoby jak ty powinno się palić na stosie lub linczować.
Tym że bliska finalnej oznacza że mogą być pewne błędy lub niedociągnięcia lub pewnych rzeczy może nie być. Ale wszystko powinno chodzić stabilnie i nie powodować problemów.
Nie RS tylko RC. Prawdopodobnie trzeba będzie odinstalować RC a zainstalować Finalną. Ja miałem betę i teraz mam RC i chodzi wyśmienicie, jednym słowem 0 problemów a i między innymi GRID ma 20fps-ów więcej więc polecam.