Witam,
Przepraszam za częstotliwość tworzenia tematów. Czy owy adapter tegraduje w znacznym stopniu obraz? Ostrość itd… I czy pojawia się wyłączanie ekranu z powodu właśnie owego adaptera? Chciałbym podpiąć mój stary monitor full hd ale ma tylko VGA, ma dosyć dobrą jakość obrazu, dlatego chciałbym go wykorzystać. Bardzo bym prosił o opinię.
Pozdrawiam
Czyli chcesz używać kabel DP, przejściówkę i kabel VGA? Ja używam kabel DP->Vga i jest git.
I ten kabel działa? Chciałbym podpiąć monitor LG 22ee33S-B do GTX’a 1060, bedą duże staty na jakości ekranu? Nabardziej mi zależy na ostrości.
Wg mnie w FullHD w zasadzie nie ma różnicy.
A używasz kabla, czy adaptera? Słyszałem, że poprzez HDMI czasem wyłącza się ekran i po chwili wraca. A jak jeszcze z żywotnością takiego adaptera z 3 lata uciągnie? A to jest bez znaczenia co się dzieje na ekranie, czy gdy jest więcej efektów np. w grze to czy adapter musi dać z siebie więcej? I podaj mi jeszcze link do Twojego kabla np. na Allegro. Rozjaśni mnie ktoś, bardzo bym prosił, to mega ważne.
kabla, coś w tym stylu.
Też kupowałem nic markowego bo to do roboty i działa już ze 3 lata.
Czy oglądam filmy w robocie czy pracuje to nie widzę nigdy, żadnych ubytków.
Używanie adaptera to zawsze ryzyko drobnego spadku jakości i że szybko umrze adapter.