Przełączanie kont użytkownika


(Jan Mat) #1

Mimo zaznaczonej opcji szybkiego przełącznia kont po kliknięciach START=WYLOGUJ=PRZEŁĄCZ UŻYTKOWNIKA = IKONA KONTA (drugi użytkownik) następuje długi proces ładowania się systemu i dopiero można załączyć drugiego użytkownika,a więc nie pojawia się zaraz pulpit drugiego użytkownika po kliknięciu IKONY KONTA.


(Danielm86) #2

no nie pokazuje się, bo się ładują programy na drugim koncie. Jak się załadują to klikasz na Wyloguj / Przełącz użytkownika i wtedy będzie szybko się przełączało z konta na konto .Git