Przenosiny phpbyPrzemo i zły adres


(krzysiek1312) #1

Witajcie. .

Mam pewien problem. Moje forum klasowe nie działa z głupiego powodu.

Przenosiłem całe forum z serwera na serwer. Na starej stronie ustawiłem zostawiłem w PA adres jaki wcześniej istniał i teraz jak wchodzę na nową stronę. Loguję się to przenosi mnie na starą, a tam nie jestem zalogowany. Z kolei jak na starym się zaloguje to mnie przenosi na nowy. Co robić ?

Może trzeba coś zmienić w phpMyAdmin ? Nie wiem, próbowałem. W tabeli config zmieniłem adres na aktualny, ale to dalej nic nie pomaga.


(Grzesiek1) #2

http://www.google.com/search?client=ope ... 8&oe=utf-8


(krzysiek1312) #3

Żeś się chłopie wysilił . . Jednak Twoje starania nic mi nie pomogły. Żadne z pierwszych wyników nie odpowiada na moje pytanie. . :?


(Grzesiek1) #4

w pierwszym może nie, ale np w 8 już masz opis przenoszenia.

w ogóle to na forum supportu tego skryptu jest pełno FAQ i tutoriali


(krzysiek1312) #5

Dobrze, ale wejdź na 8link. Jest to do tego właśnie forum. Wchodzisz na link w ostatnim poście. Ok . . Ładnie pięknie jest instrukcja.

Szkoda, że kilka postów niżej inni mają ten sam problem i autor już tego nie wyjaśnia.