Przerwa między tabelkami


(Filipsko) #1

Tworzę sobię stronę. I mam problem. Otóż występuje on na FF ale na IE już nie :expressionless: oto on:

Na IE wygląda dobrze, czyli tak:

I co ja mam zrobić... ;|


(adam9870) #2

A może tak kodzik byś dał bo skąd mamy wiedzieć jak robisz stronę a po screnach dosyć trudno zgadnąć :roll:


(Filipsko) #3

OK:

http://www.filips.ovh.org/lol2/1.txt


(adam9870) #4

Pokazałbyś grafiki co wykorzystujesz na stronie i plik ze stylami


(Filipsko) #5

Czyli całą stronkę. Proszę:

http://www.filips.ovh.org/lol2/bialy12/


(Bambit) #6

co tam trudno :stuck_out_tongue:

pewnie chodzi o brak tego:

valign="top"

to tak po staremu lub

vertical-align: top;

(kodu nie przeglądałem bo mi się nie chcę)