Przerwa techniczna czy awaria


(Zbych ) #1

Panowie moderatorzy a co to sie działo przez prawie 3 godziny nie można było dostać sie do vortalu "brak strony do wyświetlenia" inne strony normalnie sie ładowały.


(system) #2
  1. Żeby tylko 3... :stuck_out_tongue:

  2. Skąd taki Modek ma to wiedzieć :?: :stuck_out_tongue:

  3. Cały serwer Xenium nie działał :stuck_out_tongue:


(lazikar) #3

Faktycznie też się zastanawiam co się stało. Ale ważne że już jest. :smiley:


(system) #4

To były dla mnie najgorsze 3 godziny w życiu :!: :cry:


(pysiu) #5

Pytania proszę kierować do administratorów forum


(Zbych ) #6

Wcale sie Tobie "biedaku" nie dziwie co Ty byś zrobił jak w tym czasie potrzebował byś jakiejś porady lub pomocy :lol:


(Madafaker) #7

Nie tylko to forum nie działało przez kilka godzin...podejrzewam że była jakaś grubsza awaria "węzła" w TPSA...


(:: MARIO ::) #8

umnie tyz niehasało :? nawet sie boczi-ego pytałem czy mu hasa.

reszta stron z forami dyskusyjjnymi hasała normalnie :wink:


(boczi) #9

CentrumXP też nie działało, a wczoraj u nas w Toruniu we wszystkich kablówkch w Toruniu nie działał net, to chyba coś na łączch TPSA


(system) #10

Przyczyną sobotniej niedostępności do Vortalu była awaria podsieci do której Vortal jest podpięty.

Awaria trwała ponad 3 godziny.


(Golden Finger) #11

Zawsze mogą zdarzyć się awarie i to awarie niezależne od Vortalu. Nie widzę powodu, dla którego należy domagać się wyjaśnień etc. Jeśli będzie taka potrzeba Administracja powiadomi użytkowników ze stosownym wyjaśnieniem.

Pozdrawiam 8)