Przerywający internet , Lenovo g780, WIFI

Witam, podczas przeglądania internetu, nagle zrywa połączenie , komputer widzi sieć, a na pasku zadań " na kreskach połączenia WIFI" widnieje żółty wykrzyknik. Jedyne co pomaga to odłączenie sieci i ponowne połączenie się.

na drugim laptopie coś takiego nie występuje, więc wina routera jest raczej wykluczona…

Pozdrawiam i najlepszej odpowiedzi duże piwo stawiam haha :slight_smile:

Witam!

Wg mnie jest to wina i routera jak również tego właśnie laptopa , mam ten sam laptop od dwóch miesięcy i problem ten sam mam w pracy na routerze EDIMAX ( kilka razy w ciągu 8 godzin pracy muszę ponownie łączyć się z internetem ) zaś w domu gdzie mam NETIASPOT problem nie wystepuje wcale. Na Acerze takich problemów nie było !!

Pozdrawiam - Adaml13

Mam Lenovo g780g i router ADSL DGT FG4 i identyczny problem. Więc wina raczej gdzies w tym modelu laptopa jest

Router to Thomson TW G870U , jest to dość wkurzające… Postaram się dodzwonić do lenovo i opiszę co oni twierdzą… :wink:

I dowiedziałes się czegoś?

Bo problem u mnie nadal wystepuje pomimo ze sterowniki karty WIFI zmieniłem

Serwisatn Lenovo Polska, powiedział mi że to wina routera, kazał zainstalować i odinstalować sterowniki . U mnie poskutkowało . Polecam tez wziąć laptopa w iejsce gdzie jest inna sieć WIFI i wtedy będzie wszystko jasne, pozdrawiam :slight_smile: