Przestało działać Kopiuj i Wklej

Witam. Wczoraj wszystko było OK, ale dziś zauważyłem ze nie działa mi kopiowanie i wklejanie tekstu:/ Zaczęło się to chyba po aktualizacji firefoxa ale nie jestem do końca pewny. Problem nie dotyczy tylko firefoxa ale całego windowsa.

Jaka może byc tego przyczyna???

Z góry dzięki.

Między czym a czym nie możesz skopiować tekstu??? W dokumencie??? Między Firefoxem a dokumentem???

W firefoxie, miedzy firefoxem a gg, między firefoxem a dokumentem i w samym dokumencie też:/

Edit: Gdy kopiuje jakiś kawałek tekstu to opcja Wklej jest poprostu nieaktywna. Skróty klawiszowe też nie działają w tym wypadku.

#-o #-o

Uzywasz jakiegoś rozbudowanego firewalla?? Może tam zablokowałeś. Jest m.in. taka mozliwość w Comodo. Bo innej przyczyny nie widze. Osobiście wypróbowałem kopiuj/wklej na najnowszym FF

Jedyną wtyczką jaką mam w FF jest Adblock plus:(

Może wiąże sie to z innym problemem który mam w firefoxie, polegającym na tym że nie zapisuje żadnych ustawień na stronach typu automatyczne logowanie itp.?

Proponuję rozpocząć od Dr.WEB CureIt!.

Przeskanowałem nim kompa, znalazł kilka wirusów ale nic nie moge z nimi zrobić. Pod listą wirusów są przyciski: Lecz, Zamień Nazwę, Przenieś, Usuń ale wszystkie są nieaktywne…

Może wypadałoby podać nazwy wirusów i lokalizacje zainfekowanych plików.

Zauważyłem że sam automatycznie usunął te pliki. Kopiuj i Wklej już działa, natomiast FF cały czas nie zapisuje ustawień, ale do tego już sie przyzwyczaiłem bo mam to niestety od dłuższego czasu.