Gdzie kupie przewód do anteny do takiej karty WiFi 6E Intel AX210NGW dwuzakresowy 2.4G/5G/6Ghz 802.11AX 3000 mb/s Bluetooth kompatybilny 5.2 bezprzewodowy M.2 Adapter sieci karta WiFi|Network Cards| - AliExpress
Ale do czego chcesz antenę podpinać? To co linkujesz to karta do laptopa, lub niektórych routerów. Takie urządzenia mają wbudowane anteny i wtyczki w komplecie. Jeśli kombinujesz sobie coś sam, np. karta PCIE czy jakaś płyta routera, to kupujesz przelotki i dalej dajesz przewód taki jaki ci jest potrzebny. Stosuje się przewody o impedancji 50 Ohmów. Np. RG50 i podobne. Jakość przewodu nabiera znaczenia przy dłuższym odcinku. Tłumienność podaje zwykle producent.
Antene do karty
Dobre kupie z tego oryginalnego zestawu https://allegro.pl/oferta/anteny-intel-wi-fi-desktop-kit-11620781245 a to co piszesz to nie wiem skad takie info bierzesz
Może stąd, że prawie w każdym laptopie jest taka antena jak podałem.
To co masz na allegro, to zestaw do podłączenia takiej karty do komputera stacjonarnego albo do routera, przecież pytałem DO CZEGO CHCESZ PODŁACZYĆ. Wyobraź sobie, że takie
Też się podłącza do takiej karty. Stosowanie takich zwykłych antenek ma sens w zasadzie tylko gdy urządzenie jest w tym samym pomieszczeniu, to co masz na allegro to zwykła przelotka na UFL na SMA.