Mam nadzieję że się nie powtarzam z wątkiem, jednakże szukajka nie działa. Do rzeczy…
Tak jak w tytule chciałbym zaproponować przycisk do zgłaszania nowszej wersji programu np obok “zgłoś niedziałający link”
Nie wiem czy się tak da ale żeby przycisk działał na zasadzie jednokrotnego otwarcia ( tak jak oddawanie głosu w sądzie) okienka i wpisaniu numeru nowszej wersji ewentualnie linku. Dla pojedynczego programu mogło by być dostępne tylko jedne zgłoszenie dziennie na wszystkich użytkowników. Po to abyście w razie opóźnienia jednodniowego z opublikowaniem na łamach DP nowej wersji FF 3.X.X.X nie dostali tysiąca zgłoszeń:P Co Wy na to droga redakcjo??
Ja już prędzej zmieniłbym przycisk "zgłoś niedziałający link"na “zgłoś błąd”. Przecież zgłoszenie i tak trafia do administracji.
Po wciśnięciu “zgłoś błąd” pojawiałoby się okno takie, jak obecnie, ale byłaby lista wyboru przyczyny zgłoszenia błędu. Mogłyby się tam znaleźć takie opcje, jak:
To owszem ale ja miałem na myśli tylko swoją koncepcje co do osobnego przycisku powiadamiania o nowszej wersji a nie jak Kpc21 zasugerował okienko z wyborem opcji, takze u mnie by sie sprawdziło. Nie łącz naszych pomysłów;)