Przyciski


(Gole Kutasy) #1

czy a się zrobic tak

jezeli na stronie mam przyciski zeby przejsc na druga strone to w trakcja najechania kursorem na ten button blaczy mi sie dzwiek


(Mateuszosinski) #2

Uwaga po

naciśnięciu

odtworzy

się muzyka


(Airborn) #3

a nie powinno byc przypadkiem onmouseover


(Mateuszosinski) #4

właśnie chciałem dopisać :wink:

ale miałem drobne problemy natury technicznej :stuck_out_tongue:


(Gole Kutasy) #5

Uwaga po

naciśnięciu

odtworzy

się muzyka


(Mateuszosinski) #6

Ten skrypt jest poprawny, ale :smiley:

Jak zgaduje korzystasz z FireFoxa :wink: Kod, który Ci podałem jest dla Internet Explorerów :wink: Więc jeśli jakiś błąd, to wina leży właśnie po tej stronie.

Mówisz jakby mój skypt był błedny. A tak nie było. Po prostu mi sie pomyliły funkcję... :wink:


(Gole Kutasy) #7

kozystam tylko i IE i tez po wczytaniu strony i najechaniu na przycisk nic nie leci zaden dzwiek


(Mateuszosinski) #8

To juz wiem o co chodzi :slight_smile:

Weź sobie skopiuj cały ten skypt. Daj do notatnika i zapisz na pulpicie jako index.html. Następnie weź jakiś utworek muzyczny i nazwij go tak jak na przykładzie

(tylko, że może być to też mp3, ale wtedy musiałbyś zmienić skrypt na jakiś_tytuł.mp3. A na pulpicie również musiałbyś dać plik jakiś_tytuł.mp3) I jak to wszystko zrobisz na pewno ruszy :wink:


(Gole Kutasy) #9

ok ale ja chce dac swoj przycisk ktory mam na stronie a nie ten co jest w kodzie


(Mateuszosinski) #10

a ten button byłby wtedy obrazkiem ?


(Gole Kutasy) #11

nie zwykly przycisk z tekstem w srodku


(Mateuszosinski) #12

(Gole Kutasy) #13

(Mateuszosinski) #14

(Gole Kutasy) #15

na pewno dziala ??


(system) #16

a nie możesz sprawdzić? :twisted:

BTW sprawdź to: http://webmaster.helion.pl/kurshtml/skrypt/graj.htm

BTW2 nazwij inaczej temat, bo moderator cię nie polubi :twisted:


(Mateuszosinski) #17

mi działa :slight_smile: A jak tobie nie to napisz mi na gg to mocniej o tym pogadamy