Witam,
Przez noc instalowałem gry i odrazu pobrało mi jakąś aktualizacje, wróciłem o 16, zresetowalem laptopa, trwało to jakieś 5 minut (aktualizowalo). Teraz chciałem ponownie uruchomić komputer, bo zainstalowałem sterowniki do Bluetooth, pisało w menu start normalnie - “Uruchom ponownie”, a nie “Zaaktualizuj i uruchom ponownie”. No i laptop wyłącza mi się już pół godziny. Długo to będzie trwało? SSD/8GB/RX560x/Ryzen 5 2500U/W10. System instalowany wczoraj.
Juz godzinę to leci. Na razie mam robotę. Będę mógł wyłączyć laptopa jak za godzinę się to nie zrobi? A jak nie będę mógł przyciskiem zasilania go odłączyć dysk na chwilę? Nie wiem czy to rozsądne dlatego pytam, ale to zamuliło
Trochę zbyt długo to trwa ikona aktywności dysku mruga, zgasła, czy ciagle swieci?
Przytrzymaj co najmniej 4 sekundy (soft off). Dysku nie odłączaj w ten sposób, może się uszkodzić albo zawartość albo sam dysk.
1 polubienie
Zrobiło się, tak na przyszłość, gdzie jest ta ikona aktywności dysku?
Dzięki,na przyszłość będę wiedział
Miałem na myśli diodę na obudowie. A gdzie dokładnie jest to ci nie powiem bo nie wiem co to za laptop. Niektóre nie maja wcale.
1 polubienie