witam nie miałem telefonu stacjonarnego więc nie mam podciągniętego do domu kabla.
jeśli chciałbym założyć internet z kabla to jest szansa że np. telekomunikacja, netia lub tele2 podciągną mi ten kabel od ogrodzenia do domu oczywiście za opłatą.
ile to kosztuje?
na razie mam radiówkę 256 ale jest dość droga i chciałbym przejść na internet z kabla.
niestety nie ma takiej możliwości. Tp po to tak zrobiło by wyzyskać jeszcze kase na abonamencie telefonicznym:/ Ja na szczęście mam tel w tp i od niedawna mam internet w neti:) i chodzi szybko super jest
a mi sie wydaje że jest taka możliwość bo urząd ochrony konsumentów nałozył za to właśnie kare na tp tak samo jak były limity na tp dostali kare i limitów nie ma dowiedz sie dokładniej
W tym problem, że nam się wydaje, raz, że można, innym razem, że nie można.
Idź na strony dostawców, tylko tam możesz się tego dowiedzieć, jeśli nie mają takich informacji na stronie, to zadaj im pytanie przez e-mail albo do nich zadzwoń lub udaj się do nich osobiście.
Ty mi tu o jakiś limitach mówisz… to chyba na transfer nie wiem czy jest w neo czy nie ma… A tutaj o założeniu netu bez telefonu w tp. Trzeba mieć telefon by mieć internet:P Chcą zedrzeć z abonamentu telefonicznego…