Szukam programu, który wyświetli mi okienko z przypomnieniem o godzinie i w dniu jaki sobie ustawie.
Wiem, że jest tego pełno i nie ma problemu ze znalezieniem (testowałem z 10 takich programów) ale ja szukam maksymalnie prostego, z minimalną lub zerową ilością innych opcji, musi być freeware bez potrzeby instalowania.
Musi być tylko opcja żeby przypominał codziennie o tym samym i o tej samej godzinie.
No tak. Zapomniałem dopisać, że aby ten skrypt się uruchamiał, konto z którego jest uruchamiany musi mieć ustawione niepuste hasło. Zresztą dotyczy to nie tylko tego vbs’a ale w ogóle działania Harmonogramu Zadań.
P.S. Uprzedzając - rozumiem, że hasło może być niepotrzebne (w sensie denerwującego klikania na ikonie użytkownika na Ekranie Powitalnym) ale można to obejść ustawiając hasło i włączając autologowanie (tip: “control userpasswords2” i wyłączenie ‘Aby się zalogować ten użytkownik musi podać login i hasło’).
nie nie, spoko! Testuje to na komputerze w domu gdzie nie mam hasła, ale potrzebne mi jest to na komputerze w pracy gdzie mam ustawione hasło użytkownika. To znaczy, że w pracy powinno być wszystko OK?