Witam,jestem użytkownikiem dość starego i wysłużonego kompa z WinXP. Chcę go trochę przyspieszyć. Czytałem sprzeczne opine o “Przyspiesz komputer”. Pytanie: warto wydać te pieniądze, czy to tylko jakiś programowy szut. Może znacie inne lepsze programy do tych zadań. Najlepiej darmowe, chociaż jeżeli to jest coś dobrego, to mogę wydać te kilkadziesiąt złotych. Pozdrawiam, Utis
Nie daj się robić w balona. Nie płać nawet grosza. Takie programy to oszustwo.
Te programy powoduję skasowanie plików tymczasowych, czasami wyłączenie zbędnych usług.
Na początek użyj darmowych programów CCleaner i Malwarebytes.
Też tak myśle o tym programie choć kolega zainstalował to i o dziwo xp szybciej zaczoł działać mimo że nic nie kasował sam na stronie dobrych jest np. to http://www.dobreprogramy.pl/WinUtilitie … 18222.html
Od razu przepraszam za odkopywanie tematu, ale w ostatnim czasie zauważyłem wzrost popularności tego programu, a i w znacznej ilości instalatorów zalecana jest instalacja tego narzędzia także postanowiłem zainteresować się nim.
Co do opinii o programie to jest ich mało, jednak nie zauważyłem raczej negatywnych, nawet PCFoster opisuje program jako alternatywę dla TuneUp, w szczególności w cenie.
Producent posiada również bliźniaczą stronę SuperSterownik.pl, chyba nie trzeba mówić do jakich celów ma zostać wykorzystany ten program.
A teraz coś o autorze. Adres spółki to podobno:
Speedchecker Ltd
Suite 13405
9 Bentinck Street
Londyn
W1U 2EL
Wielka Brytania
Jednak na stronie “o nas” możemy przeczytać:
Przyspiesz Komputer to produkt wypuszczony na rynek w roku 2009 i od tej pory tysiące klientów skorzystało z naszych usług. Optimal Software s.r.o is Czech company that specializes in PC optimisation.
Optimal Software s. r. o.
Jablunkovská 2014/40a
Český Těšín
737 01
Czech Republic
Dane kontaktowe organizacji:
Jezowicz Janusz
50 Springfield Road
HA11PY HARROW
+44.7969593418
Czyżby Polak chciał okraść swoich rodaków?
Panowie i co z tym programem jest nie tak, warto zoptymalizować system -teoretycznie za pomocą tego programu czy to jakiś badziew.U mnie WIN 7
W Gazecie Komputer Świat opisywali ten i inne niby przyśpieszacze co wyłączają w auto starcie i w rejestrach kasują przez co doprowadzają do uszkodzenia rejestru
pysiu , zapewne chodzi ci o ten artykuł. Jednak jest minimalna różnica z myślnikiem i jednak nie jest to ten sam program
Niestety nie ten o tym programie w papierowej gazecie pisali