Przyspieszacz internetu

Szukam dobrego programu tzw.przyspieszacza internetu,ale w języku polski,albo z polskim interfejsem.Z gory dzięki i pozdrawiam …

Jaką masz przeglądarkę ,czy chodzi ci o szybsze ściąganie plików,czy o szybsze wczytywanie stron?

:slight_smile:

Takie programy to “pic na wodę”

Więcej szkody niż pożytku.

Mam przegladarke Internet Explorer i chcialbym,zeby zarówni otwieraly się strony www,jak tez sciagaly sie pliki.Mam ściagniety program Robust Internet Speed Booster 4.2,ale jest w jez.angielskim i nie umie go obslugiwac.Dzieki z góry za odpowiedz i pozdrawiam …

Ściągnij se Firefoxa - działa szybciej zwłaszcza z rozszeżeniem Fasterfox , który pobierzesz wchodząc do Narzędzia>>Rozszeżenia>>Pobierz więcej.

A do ściągania plików polecam program DAP bądź GetRight , oba posiadają polskie wersje.

Polecam także zainstalwoanie firewalla (kerio) co pozwoli Ci na blokowanie niechcianych połączeń , ktore czasami zabierają wiekszosć transferu.

I jeszcze do optymalizacji internetu i FF taki program jest na wortalu Firetune jest po polsku

Ja mam Opere i jest dosyć szybka a ściąga pliki maksymalną szybkością jaką może mój internet :slight_smile:

Jedyny sposób to wykupienie większego transferu!

Przedewszystki tak jak koledzy radzą używaj innej przeglądarki a do ściągania plików akceleratory pobierania :wink: