Przywracanie systemu - pliki

Witam serdecznie.

Parę dni temu potrzebowałem skorzystać z Punktu Przywracania Systemu, który stworzyłem wcześniej.

Jak się okazało, w kalendarzu przywracania systemu

(start->programy->akcesoria->narzędzia systemowe->przywracanie systemu) nie znajdowały się żadne ze stworzonych przeze mnie punktów przywracania.

Chciałbym się dowiedzieć gdzie w systemie znajdują się pliki Przywracania Systemu? Być może wykonałem jakąś niepoprawną operację na nich, może uznałem za zbędne i skasowałem:(

Proszę o pomoc…

Pliki od przywracania systemu znajdują sie w X:\System Volume Information, gdzie x to litera dysku. Aby ten folder się pokazał kliknij: jakiś folder Narzędzia > Opcje folderów > zakładka Widok > odchacz Ukryj Chronione pliki Systemu operacyjnego i zachacz pokaż ukryte pliki i foldery

by wejść do tego folderu musisz przejąć ten folder :wink:

Ok, dziękuję. Teraz ZONK - gdy chce wejść do folderu System Volume Information jestem zakomunikowany, że:

"C:\System Volume Information nie jest dostępny

Odmowa dostępu"

Co teraz poczynić, ażeby tam wejść? :slight_smile:

Złączono Posta : 29.10.2007 (Pon) 18:32

przejąć tzn że co?

jakiś folder Narzędzia > Opcje folderów > zakładka Widok > odchacz proste udostępnianie plików, następnie kliknij X:\System Volume Information PPM Właściwości > zakładka zabezpieczenia > dodaj i wpisz swoją nazwe użytkownika

no i Gitara :slight_smile:

Wielkie dzięki za pomoc, pozdrawiam.

Witam! Mam taki mały problem. Przez przypadek usunąłem sobie zdjęcia z wakacji. Nie ma ich na komputerze, a kiedy próbowałem przywracania systemu, to wyświetla mi się informacja, że nie można przywrócić systemu. Czy mogę w jakiś inny sposób odzyskać zdjęcia? Proszę o pomoc. :frowning:

są programy do odzyskiwania plikow, wrzuc w google recovery files download