Parę dni temu potrzebowałem skorzystać z Punktu Przywracania Systemu, który stworzyłem wcześniej.
Jak się okazało, w kalendarzu przywracania systemu
(start->programy->akcesoria->narzędzia systemowe->przywracanie systemu) nie znajdowały się żadne ze stworzonych przeze mnie punktów przywracania.
Chciałbym się dowiedzieć gdzie w systemie znajdują się pliki Przywracania Systemu? Być może wykonałem jakąś niepoprawną operację na nich, może uznałem za zbędne i skasowałem:(
Pliki od przywracania systemu znajdują sie w X:\System Volume Information, gdzie x to litera dysku. Aby ten folder się pokazał kliknij: jakiś folder Narzędzia > Opcje folderów > zakładka Widok > odchacz Ukryj Chronione pliki Systemu operacyjnego i zachacz pokaż ukryte pliki i foldery
jakiś folder Narzędzia > Opcje folderów > zakładka Widok > odchacz proste udostępnianie plików, następnie kliknij X:\System Volume Information PPM Właściwości > zakładka zabezpieczenia > dodaj i wpisz swoją nazwe użytkownika
Witam! Mam taki mały problem. Przez przypadek usunąłem sobie zdjęcia z wakacji. Nie ma ich na komputerze, a kiedy próbowałem przywracania systemu, to wyświetla mi się informacja, że nie można przywrócić systemu. Czy mogę w jakiś inny sposób odzyskać zdjęcia? Proszę o pomoc.