Przywrócenie wyskakującego okienka z potwierdzaniem decyzji


(X Zdzislawx) #1

Witam,

 

ostatnio usuwając duży plik wyskoczyło mi powiadomienie, że plik nie zmieści się w koszu i zostanie od razu usunięty. Trzeba było tam kliknąć, że jestem pewien - coś w tym stylu. Na dole był taki mały checkbox - właśnie, on chyba odnosił się do tego, żeby to okienko już nie wyskakiwało. Przypadkiem kliknąłem to. Jak to przywrócić?

 

Z góry dzięki za odpowiedź!


(tosiekbu) #2

witam,

 

kliknij na pulpicie prawym przyciskiem myszy na właściwości

 

zaznacz opcję wyświetl okno dialogowe potwierdzające usuwanie


(Longhorn2009) #3

Tylko kliknij prawym na ikonie kosza - to tak celem uzupełnienia porady poprzednika.


(X Zdzislawx) #4

Niestety - nie jest to do końca, to o co mi chodziło. Nie chodzi mi o opróżnianie kosza, tylko właśnie sytuację, w której plik był na tyle duży, że “nie mieścił się” w koszu i wtedy wyświetlało komunikat, o tym że plik się nie mieści i zostanie od razu usunięty.