mam takiego pc/kał gt 630 2gb ddr3 128bit ,intel 2 quad q8300, 8gb ram ddr3 i dysk 240gb .
czy warto sprzedać ten kał za 400zł i kupic ps3 do przeglądania neta mam tableta a na tym syfie w cs najwyżej czy lola.
A masz gry na PS3?
nie ale na to mam osobną kwotę i gry na tą konsole są już tanie jak barszcz używane /albo przez allegro
@panicagaming gry na PS3 to nie problem. Na rynku wtórnym Killzone 2 kupisz za mniej niż 10 zł.
Na PS3 jest masa świetnych gier. Na pewno warto, a na pewno nie warto pakować kasy w reanimacje tego “kału”.
miałem kupić sobie pare gier ale one by mi nie poszły .w zadowalającej płynność bo one potrzebują więcej niż 30fps
Ja tam uznaję teorię względności
Masz GT630. To karta do zastosowań biurowych/multimediów - nie gier. Gdybyś miał GTX670 to byłyby inne wrażenia z rozgrywki. PS3 to fajna konsolka ale rozważałbym ją jako sprzęt pod gry typowo konsolowe, aczkolwiek w ostatnim czasie na pieca pojawiły się również konsolowe gierki więc jak dla mnie tematu już nie ma. Zamiana na ps3? Ok, jeżeli wiesz w co chcesz grać. Jednakże rozważ zakup mocniejszej karty do obecnej konfiguracji. Z nowych kart GTX1050 spokojnie da radę i będzie go można wykorzystać przy przyszłym-większym upgrejdzie.