Hehe, to widzę, że zanosi się na jakąś filozoficzną dyskusję:
Z Wami się tutaj zgadzam
A kontynuując temat - ja to jestem o tyle tolerancyjny, że słucham niemal każdego gatunku “cięższej” muzy(choć jakoś nie przepadam za SKA czy reggae). Ale tak krótko - Coma, B.E.T.H, Filter, Tool, A Perfect Circle, Alice In Chains, Mad Season, Alter Bridge nawet Meshuggah :mrgreen:
@fiesta jak tak bardzo chcesz robić śmietnik to włącz sobie notatnik albo Word’a i tam pisz sobie o muzyce jakiej chcesz. Wiem, wiem… to dla ciebie wstrząs. Jest też inne rozwiązanie! Załóż sobie temat w dziale śmietnik i tam pisz co chesz
oj kolego mocno przesadzasz i tymi słowami prowokujesz własnie dyskusje of-top!! Wez poczytaj dokladnie, kazdy post był zwiazany z muzyka rockowa, juz Ci napisałem wypisywac sobie zespoly to moga 2 latkowie, co chcesz sie wszystkim chwalisz co słuchasz- sławy to nie daje, a robi sie monotonne i temat umiera:/ z reszta co ja Ci bede tłumaczył…
Co to Tokio Hotel się zgadzam, nienawidze tego niemieckiego “śpiewania”, ale System to wymiata. Linkin Park tez fajnie daje. Nie wiem co Ty do nich masz.
Nie lubie Systemu i Linkin Park bo tam strasznie drą mordy (w linkin) a System ma ***** piosenki. Chodzi mi tutaj o np. B.Y.O.B’a jak to pierwszy raz usłyszałem to myślałem że to jakieś *****. Ale ta piosenka może “podać ręke” piosence Mandaryny pt.“Every Night” Wykonanie z Sopotu bardzo przypomina mi B.Y.O.B’a :PP
pc108 - lol, usłyszałeś jedną piosenkę SOAD i już ich oceniasz? Mi ich nowe tematy też nie do końca się podobają, ale jeśli nie slyszałeś takich kawałków jak Peephole, Spiders, Chop Suey, Suggestions to nawet się nie odzywaj 8)
Co do Tokio Hotel - dla mnie to nawet nie jest muzyka.
Co tam jeszcze - Sepultura, White Buffalo, Paradise Lost. A i jeśli AIC to i Jerry. Wymiata :mrgreen:
Ja ostatnio odkryłem zespół Godsmack, mam ich wszystkie płyty, każdą słuchałem kilka razy, polecam bardzo np. piosenkę “Moon baby”, a poza tym zespołem to lubię jeszcze:Come, SOAD, Tool, Papa roach, Linkin park, Disturbed