Podobnie jak ja. Z im podobnego granie znacznie wolę Korna(lecz w sumie czemu ja w ogóle porównuję go z Godsmack?)
U nas będzie koncert zapraszam
GISO ROCK FESTIVAL Dębno
Reamonn? Uuuu, pamiętam ich jedną znakomitą nutę i nawet mnie naszło by jakoś zdobyć ich album
No fajnie się zapowiada, bilety 15zł potem coraz drozej.
Jak mogłem zapomnieć o Papa Roch “Blood brothers” i “Last resort” :lol:
z Tonego Hawka (chyba 2) i innych piosenkach tego zespołu!
Warto też posłuchać Siddharta “My dice” też polecam!
zapewne Super Girl :0 świetna piosenka
To ja wam podam czego ja slucham:
Story of the year, Bad religion, Children of bodom, Dionysus, Guano apes, Iron maiden, Limp bizkit, Linkin park, Papa roach, Milencollin, Nightwish, P.O.D, Ramstein, Rage against the machines, Therion, Within temptation.
Jeszcze by sie cos znalazlo z pojedynczych kawalkow ale nie chce mi sie szukac.
Moge wam polecic 3 kawalki Children of bodom, sa to: Oops I Did It Again (Britney Spears Cover) , The Final Countdown (Europe Cover), Aces High (Iron Maiden Cover). :lol:
Ja mam wiele ulubionych zespołów, przy czym musze zaznaczyć, iż nie lubię wszytskich utworów danego wykonawcy… bywa ze np. Korn ma swietne, ostre kawałki oraz nużace i wkurzajace (dla mnie) utwory zalatujace rapem, hip hopem lub techno…
Słucham: Iron Maiden, Joe Satriani, Godsmack, Linkin Park, Disturbed (extra kapela!), Element Eighty, Korn, Lordi, John Petrucci, Red Hot Chili Peppers, Deep Purple, Ramstein, The Hives, Whitesnake, Pink Floyd…
Czesto lubie posluchac takze: Jean Michel Jarre, Sting (zwlaszcza z czasow gdy gral w The Police), Rod Stewart,
ostatnio definitywnie punk rock (bad religion), zawsze rock i hard rock, zawsze klasyka typu Floydzi, Zeppelini, Scorpionnsi, Sabbaci, jej mase tego można by znaleźć (Crimsoni obowiązkowo), samego punku żadko kiedy mam okazje posłuchać, ale niegardzę
A ja słucham, Rapu uważam, że jest to muzyka, która opisuje problemy młodych ludzi Elo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Każda muzyka opisuje jakieś problemy(i nawet młodzieży )
Shadovv - a nie, to nie było Supergirl
Słucham głównie Kornu, Rammsteinu, Roba Zombiego, Rage Against the Machine, czasem też P.O.D.