Punkciki za pomoc

Chciałbym się spytać, czy na forum jest możliwość wstawienia systemu punkcików tzn., że jak ktoś komuś pomoże to dostaje punkcik. Czy możliwe jest takie coś? Oczywiście trzeba potem wstawić kolejny warunek korzystania z forum, ponieważ niekórzy nabijają ze punkty.

Nie ma punkcików. Osobiście jestem przeciwnikiem karmy - nigdy nie jest doskonała i promuje handel punktami. Poza tym przy tak rozległej tematyce punkciki nie są żadnym wyznacznikiem wiedzy lub jakości usera (a tak niestety często są traktowane).

Pentium było, ale ze względu na przekręty i ogólny chaos zostało to wycofane. Więcej na temat temat w dziale o forum.

były już plusiki i żebranie o nie, nie zdaje to egzaminu

Nigdy więcej wojny.

Przerabialiśmy już ten temat jeszcze za czasów jak byłem modkiem i wprowadzało to więcej chaosu (kupczenie punktami, podwójne konta w celu prznawania sobie plusów itp.) niż jest to warte.

Jeszcze raz nieeeeeeeeee :!: :!: :!: :!:

Też nie wydaje mnie się to najlepszym rozwiązaniem…

Ogólnie rzecz biorąc jestem na nie !!

Było na tym forum, nie sprawdziło się , za to spora większość userów forum miała monotonny podpis :

“Jeśli pomogłem kliknij pomógł”

Dla mnie to była żenada, często Ludzie myśla, że im więcej punktów tym user lepszy, to samo , co poniektórzy mają z postami.

Ale to pozostawiam bez komentarza :lol: