Punktacja do strony


(Jacek Brechelke1) #1

witam mam problem otuż czy wiecie jak zrobic punktacje na stronie.

Chodzi mi o to ze gdy ktos sie loguje dostaje punkt i tak zeby wszyscy dostawali punkty. w tych sprawach jestem zielony

chodzi mi ze jest rangking i zakazde logowanie sie dostaje 1 punkt i kto zdobedzie najwiecej punktów WYGRYWA


(Skr3czu) #2

Napisz coś więcej...

Takie punkty jak są w php-fusion ?


(Marcin E Pc) #3

No to w skrypcie przechwytującym dane z formularza, możesz dodać skrypt powiększający stan licznika z pliku txt/bazy danych. I tak przy każdym logowaniu. I potem odczyt tych danych, sortowanie od największego, i wyświetlenie najlepszych 5 czy ilu tam chcesz.

Pozdrawiam


(Blotny) #4

ptasior , o ile zna PHP. Bo jak nie zna, to niech sie nie bawi, bo za wiele nie zwojuje, tylko niech weźmie się za naukę.