Jak można zdobyć te punkty ?
Czy przy zakupie Xboxa Elite są już jakieś do wykorzystania ?
Jak można zdobyć te punkty ?
Czy przy zakupie Xboxa Elite są już jakieś do wykorzystania ?
kupić na allegro albo w sklepach z grami,konsolami są to zdrapki podobne jak kody do telefonów
co mi wiadomo to nie
punkty można otrzymać z niektórymi grami jako prezent
Ile kosztuje wymiana ? CZEGO?
Dzięki, za odpowiedz, sam już doszedłem do sedna…
W Europie nie ma Xbox LIve Marketplace, a w Polsce nie ma także możliwości kupienia filmów…
Jeśli by był Marketplace, można to tak, jak mówisz casmirus , aktywujesz np. 4000 Microsoft Points i kupuje za to pełne wersje gier i mini-gry - arcade…
Czy ja czegoś nie wiem? czy ty jednak z choinki się urwałeś?
człowieku ochłoń! W Europie nie ma Xbox LIve Marketplace :o
jak niema? skąd ty to bierzesz? jest i ma się świetnie!
gry można kupować za punkty to normalne! są działy i wszystko jest do łyknięcia sam mam pokupowane gry! soul calibur pinbal fx i kilka innych
i dodatki do gier np nowe wozy trasy do forzy2 czy mapy do gears’ów! A jak myślisz skąd to wziąłem?
nie czytaj debilnych postów w bruku bo to na zdrowie nie wychodzi a na pośmiewisko wystawia
jak już to niema po polsku ale czy to coś zmienia? a z usługi sklepu można korzystać normalnie także w Polsce uf uf …
Podaj linka do tego desperaty co ci nasmarował takie głupoty chętnie go zbesztam
Ale jaki kraj masz w ustawiony w konsoli ? Polskę ? To raczej niemożliwe… Jeżeli ustawiłeś USA, to można…
A punktów nie da się w Polsce nigdzie kupić… Chyba tylko na allegro…
A punktów nie da się w Polsce nigdzie kupić… Chyba tylko na allegro…
to co w takim razie sprzedaje polska ultima? czy inne polskie sklepy internetowe? czy dobre sklepy w mieście? wcale nie musisz mieć profilu ustawionego w usa mogą być europejskie państwa przecież to w niczym nie przeszkadza!?
brednie i niewiedza kreują stereotypy a one często powodują marginalne podejście do wielu tematów
Ale ja chcę to kupić w jakimś “normalnym” sklepie…
z tymi punktami to masz d0o wyboru do koloru:) począwszy od allegro, stron www, empików, księgarni itp itd. nawet jak sie postarasz to punkty microsoft można dostać w autogiełdzie dolnośląskiej lub jakiejkolwiek giełdzie komputerowej, chociaz tam nie radze kupowac:)