jeszcze 1 pyt. gdy nie ma się nic na mapce na 46%(oprócz sklepów i garaży) to się jeździ i szuka wyścigu…(jeśli tak to powie mi ktoś gdzie go szukać, 1 miasto sprawdziłem)
w garażu masz tam gdzieś wyścigi, w panelu które trzeba zrobić lecz jak z tamtąd zrobisz to chyba kasy nie dostajesz za zrobienie wyscigu
a możesz troszeczkę jaśniej bo nie jarzę?
to nie o to chodzi. Musisz podrasować maxymalnie wygląd bryki nie ważne ci się to będzie podobać… wtedy pojawi się żółta gwiazdka na mapie czyli zdjęcie do magazynu i wyścigi się potem pokażą.
mi najlepiej sie jeźdźiło Mustangiem jak miał wszystko na lvl3 to normalnie potwór :mrgreen:
Mustang - amerykański ■■■■
Lancer Evo - to dopiero bestia
wiem, obczaiłem wczoraj, ale nie miałem jak napisać posta, bo mi net nie hulał
eee tam potwÓr to dopiero skyline ;]
potworem może być każde lepiej podrasowane autko, a tak apropo da się zamienić np. nissana 350z na Subaru, bo chciałbym to zrobić, a nie wiem czy można?
grzes6y53 jeżeli masz w garażu 350z to wybierz go i jedz do “sklepu” z autami znajdz subaru i je wybierz , wtedy gra zapyta się czy zamienic 350z na subaru, taj tak i masz już Subaru…
A i jeszcze jedno … szkoda kasy na takie zamiany jak jedziesz do sklepu z dobrze ztuningowanym autem a po zamnianie masz seryjne…
potwory to skyline (drag) i supra (wszystko łącznie z dragiem )