Pytajnik "?" rozpoczyna nowa linijkę w komentarzach

Przeglądając komentarze zauważyłem, że każdorazowe rozpoczęcie nowej linii dodaje najpierw znak zapytania. Dzieje się to tylko przy dodaniu komentarza, przy edycji wsio jest ok i nawet ten nadmiarowy pytajnik(i) można usunąć.

Pytajnik pojawia się zaraz po wysłaniu komentarza.

Edit:

Co ciekawe dzieje się to tylko na najnowszym Firefoxie. Na chrome jest ok.

Wszystkie komentarze się rozkrzaczyły, jest jakaś masakra…

Zgadza się, też to widzę. Firefox 61.0.

Coś się też dzieje z cytowaniami, albo przynajmniej ze znakiem "

Czyli wygląda to tak, jakby kodowanie znaków się posypało. Po edycji wsio wraca do normy, tj znak " wchodzi normalnie?

Ktoś chyba zapomniał o znaku ; na końcu linii :stuck_out_tongue: Debugowanie tego może nie wykryć :smiley:

Przy pisaniu nie ma znaków zapytania. Po wysłaniu komentarza i odświeżeniu strony są, po edycji komentarza nie ma.

Amba Fatima - było i ni ma :smiley:

To dlatego swojego gentoo jeszcze nie utwardziłem (profile/hardened) bo jak kuźwa działa, strach ruszać :smiley:

E tam … najwyżej siekniesz “formata” :stuck_out_tongue:

Ostatnio jak utwardzałem, to wydałem komendę chmod o-rwx /, trauma pozostała :laughing:

Problem poprawiony. @anon741072 jakieś problemy zauważyłeś przy cytowaniu fragmentów komentarzy ?

Cytowanie działa, natomiast kliknięcie w powiadomienie o odpowiedzi na komentarz nie zdejmuje licznika z powiadomienia, ani go nie oznacza jako przeczytany. Nie wiem czy już był zgłaszany ten błąd.

Tzn. ręczne oznaczenie jako przeczytany działa, chodzi mi o automatyczne oznaczanie. Nie wiem czy tak ma to teraz działać, ale wcześniej było inaczej :wink:

O, dzięki za info zajrzę tam jutro co się dzieje :slight_smile:

Chromium w trybie incognito
Wersja 67.0.3396.87 (Build) built on Debian 9.4, running on Debian 9.4 (64-bitowa)