LORDEK
(LORDEK)
3 Lipiec 2018 17:10
Przeglądając komentarze zauważyłem, że każdorazowe rozpoczęcie nowej linii dodaje najpierw znak zapytania. Dzieje się to tylko przy dodaniu komentarza, przy edycji wsio jest ok i nawet ten nadmiarowy pytajnik(i) można usunąć.
Pytajnik pojawia się zaraz po wysłaniu komentarza.
Edit:
Co ciekawe dzieje się to tylko na najnowszym Firefoxie. Na chrome jest ok.
Wszystkie komentarze się rozkrzaczyły, jest jakaś masakra…
marcin82
(marcin82)
3 Lipiec 2018 17:41
Zgadza się, też to widzę. Firefox 61.0.
Coś się też dzieje z cytowaniami, albo przynajmniej ze znakiem "
LORDEK
(LORDEK)
3 Lipiec 2018 17:44
Czyli wygląda to tak, jakby kodowanie znaków się posypało. Po edycji wsio wraca do normy, tj znak " wchodzi normalnie?
Ktoś chyba zapomniał o znaku ; na końcu linii Debugowanie tego może nie wykryć
marcin82
(marcin82)
3 Lipiec 2018 17:49
Przy pisaniu nie ma znaków zapytania. Po wysłaniu komentarza i odświeżeniu strony są, po edycji komentarza nie ma.
Amba Fatima - było i ni ma
To dlatego swojego gentoo jeszcze nie utwardziłem (profile/hardened) bo jak kuźwa działa, strach ruszać
marcin82
(marcin82)
3 Lipiec 2018 17:54
E tam … najwyżej siekniesz “formata”
Ostatnio jak utwardzałem, to wydałem komendę chmod o-rwx /, trauma pozostała
narandill
(narandill)
4 Lipiec 2018 10:59
Problem poprawiony. @anon741072 jakieś problemy zauważyłeś przy cytowaniu fragmentów komentarzy ?
Cytowanie działa, natomiast kliknięcie w powiadomienie o odpowiedzi na komentarz nie zdejmuje licznika z powiadomienia, ani go nie oznacza jako przeczytany. Nie wiem czy już był zgłaszany ten błąd.
Tzn. ręczne oznaczenie jako przeczytany działa, chodzi mi o automatyczne oznaczanie. Nie wiem czy tak ma to teraz działać, ale wcześniej było inaczej
narandill
(narandill)
5 Lipiec 2018 14:18
O, dzięki za info zajrzę tam jutro co się dzieje
Chromium w trybie incognito
Wersja 67.0.3396.87 (Build) built on Debian 9.4, running on Debian 9.4 (64-bitowa)