Pytanie czy warto kupić ten telefon czy jest dobry?

Problem często jest w braku miejsca w środku a nie oszczędności. A Kable tak czy inaczej będą jak chcesz słuchać.

W obecnej sytuacji nie kupowałbym telefonów Huawei i Honor. Niby dla obecnych modeli wiele ma się nie zmienić, ale jednak nic nie wiadomo. W tej cenie możesz mieć Xiaomi Mi 9, który jest równie dobry, lub HTC U12+, jeżeli chcesz mieć bardziej markowego flagowca.

Przez ten czas kupiłbyś sobie iPhona i miałbyś z bani, sam byś siebie przekonywał, że dokonałeś najlepszego wyboru.

Ja tam mam Huawei Y6 2019 i jest spoko. Na razie nie widzę wad, 32 GB do wykorzystania, procesorek spoko no i gierki śmigają… Po co kupować najlepsze modele? Czasem to co starsze to i dobre, niż te p20 lite i inne gówna stworzone jako mobilne aparaty z 19Mp :sweat_smile:

Albo nic nie kupuj. Telefon nie jest taki ważny w życiu, olać znajomych, tych pustaków co wystawiają na fb po 10 selfie dziennie itp. Poza tym jeszcze sie uzaleznisz, jak wszyscy użytkownicy :roll_eyes:
Ale o czym my piszemy, w dzisiejszych czasach bez telefonu pieniędzy i internetu jesteś nikim :unamused: jak już pisałem, zdaj się na swoją podświadomość. Który Ci się podoba to bierz, a potem wyjdzie Ci wszystko, błędy i zalety. Każdy inaczej odbiera wrażenia związane z telefonem. Każdy ma inne oczekiwania. Jak chcesz coś do gierek to szukaj dobrego procesora itp. A jak chcesz mieć dobre zdjęcia to patrz na MP i baterie, bo jak tu żyć kiedy bateria umiera :sweat_smile:

Co do tej karty SD
Kiedy skończy ci się miejsce na tel to przydaje się karta SD więc telefon bez jej czytnika jest słabizną…

No nic Przeszukuję takie sklepy jak Xcom Euro Media expert i szukam najodpowiedniejszego modelu jak na razie :wink:

Skoro nie masz o tym pojęcia to gwarantuję że nie zauważysz różnicy niezależnie czy wydasz 2k czy 8 stówek, moja rekomendacja - kup raczej jakiegoś Xiaomi za 8 stówek a resztę wydaj na co tam chcesz.

8 stówek Note 7
2 tysiące Mi 9
Proste

A galaktyka S70 byłby złym wyborem ??

Może skontaktuj się z sklepem np w plusie, pobajeruj kimś żeby powiedział jak dobry ten telefon i żeby Ci wytłumaczył co jest ważne w telefonach ogólnie, a potem się rozlacz mówiąc że jednak nie, chociaż że po chwili kupisz go w innym sklepie za niższą cenę :rofl:

Dodając, to szukaj w roznych sklepach tego samego modelu bo wszędzie są różne ceny