WItam Serdecznie Ludzie szukam nadal dobrego telefonu i trafiłem teraz na taką ofertę… czy ktoś kto się zna i ogarnia temat może mi powiedzieć czy ten telefon będzie dobry czy jest słaby czy to problem że nie ma czytnika kart Pamięci SD W nim bardzo bym prosił o subiektywną opinię osób które mogą mi powiedzieć jak najwięcej o tym modelu czy warto się na niego zdecydować czy raczej jest to Beznadziejny Telefon co posiada a czego nie ma a powinien mieć …
będę wdzięczny za porady na tak lub odradzanie zakupu
Subiektywnie powiem, że ja bym tego telefonu nie kupował, a obiektywnie to nie wiem.
W tej cenie jest mi9 i tak się zastanawiam czemu ten telfon ma być lepszy od mi9 i nie widzę powodu. A i subiektywnie mi9 jest ładniejsze.
A jak wygląda sprawa płynności uruchamianie szybkość otwierania aplikacji gier i jakości zdjęć w Mi9
Osobiście wybrałbym OnePlus 6T, całkiem niezłe graty w środku, Oxygen OS to bardzo fajny port, częste aktualizacje, AMOLED, pewna aktualizacja do Q i pewnie kolejnego wydania, używam i polecam. :
Niby tak ale mi 9 ma to wszystko plus wydajniejszy procesor, czytnik linii papilarnych w ekranie i dużo lepsze aparaty. A i miui jest świetną nakładką.
@Damianominosxd wydajność topowa (najlepszy procesor na rynku). Aparaty bardzo dobre. Ma szeroki kąt, zoom, i podstawowy.
Ale wiecie o tym że sami mówiiście że marka Huawei Jest okej i xiaomi. jak już wybrałem tego Honora to nagle mówicie że to beznadziejny telefon chociaż ma najlepsze bebechy procek… i podczerwień aparar Podobno 3D zdjęcia Sztuczna Intelgencja można podpiąc tel pod monitor telewizor itp niby podpiąć i działa jak pad czy jakoś tak to skoro nie Huawei To Samsung czy też nie
to się zdecydujcie
Skoro nie samsung nie Xiaomi Nie Honor to co w takim razie
Ja absolutnie nie twierdzę ,że to zły telefon ale w mojej opinii mi9 jest troszeczkę lepszy.
Ale Ma Słabszą baterię wiesz
To tylko pozory dzięki bardziej oszczędnemu procesorowi trzyma mniej więcej tyle samo.
OP 6T ma Snapa 855, czytnik w ekranie, po doinstalowaniu moda Gcam robi genialne fotki za dnia i nocy, sprawa nakładki to indywidualna sprawa Usera, jednemu pasuje, drugiemu nie, mi na przykład w ogóle nie leży
xBotekx a jak wygląda sprawa z google play gmail itp inne rzeczy od google takie jak na reszcie telefonów fabrycznych I inne rzeczy związane z tym masz je na telefonie ??? i jak wygląda aktualizacja androida która wersja będzie są regularne aktualizacje ??? gdybym kupił tego xiaomi ???
Nie , nie ma takiego procesora, ma snapa 845
A to jednak różnica. Czytnik w ekranie ma faktycznie ,ale zdjęciami mocno odstaje bo ma po prostu gorszą matrycę i żadna aplikacja tego nie zmieni ja nie twierdzę ,że zdjęcia są złe ale w tej cenie można mieć lepsze. I także nie twierdzę ,że to zły telefon. Gdy wychodził był super ale dzisiaj jest nieopłacalny.
@Damianominosxd mi9 to świeży telefon a xiaomi długo wspiera swoje telefony mi9 ma sklep play, youtuba czy nawet pakiet office.
Nie wiem jednak chyba nie ponieważ nie ma gniazda Mini Jack słuchawkowego a na tym mi też zależy tak jak na NFC gdyby miał to bym już zamawiał ale cholera mogli dać to gniazdo na słuchawki
Pod każdym oprócz ceny bo to telefony z różnych półek. W zestawie masz przejściówkę ,ale jeśli ci to przeszkadza to możesz co innego wybrać.
xBotekx Co Innego Problem w tym że tylko co bo nie wiem co podeślę to ludzie skrytykują albo powiedzą że to bubel i podstawią swoje
nie wiem no kurde wydawało mi się że ten Honor będzie Super bo mi się podobał wygląd duży ekran specyfikacja
ale chyba jednak nie bardzo
nie mam pojęcia teraz
czy szukać czegoś innego czy co
Naprawdę ta przejściówka to aż taki problem?
Nie Problem ale wiesz Telefon który leży i ma dwa kable po bokach to trochę dziwnie wygląda cały czas z tym chodzić gdzieś
tylko po to aby móc słuchać muzyki cóż Xiaomi zrobił tu poważny błąd chcieli sobie zaoszczędzić i po co mogli tego nie zabierać
no cóż zobaczymy może się przekonam