Witam!
Mam zamiar kupić ową kartę do mojego zestawu. Czy może powiedzieć ktoś z właścicieli posiadających ta kartę czy występuje u nich takie zjawisko? Chce być w 100% pewien, ponieważ waham się miedzy GTX280 a Radkiem.
Witam!
Mam zamiar kupić ową kartę do mojego zestawu. Czy może powiedzieć ktoś z właścicieli posiadających ta kartę czy występuje u nich takie zjawisko? Chce być w 100% pewien, ponieważ waham się miedzy GTX280 a Radkiem.
Bierz radeona. Ale musisz mieć wtedy monitor 22"+ bo na większych lepiej łazi.
O co biega??
Mam zamiar brać 24" a oto link gdzie pokazane jest o co chodzi w tym zjawisku http://pclab.pl/art33407-25.html
bierz radka wiesz 2gb super wydajność bier ją polecam
było tym na pclabie że w crossfirex i w karcie x2 czasami sa mikrosekundowe freezy które mozna niestety odczuć podczas grania, powodem jest niedopracowanie gier pod wiele GPU przetwarzające grafike
Dlatego chyba wezmę GTX280 ale najpierw chcę poznać opinię posiadaczy tej karty. Jeden z ludzi na PClabie powiedział, że wyeliminowano już to ale chcę być w 100% pewien ze wszystko będzie ok.
Poczekaj do końca roku aż wyjdą nowe karty od nVidia i Ati. One będą dawać czadu!
Jak chcesz teraz to bierz HD 4870 x2. Poczytaj jakieś testy lub wideo na YouTube.
Zbytnio tyle czasu nie chcę mi się czekać. Siedzę teraz na starym sprzęcie gdzie gry chodzą ledwo na LOW a co mówić kiedy w październiku i w listopadzie zaleje nas nawał wielu nowych tytułów. Chociażby GTA4, PES 2009, FarCry2, CoD5 i wiele innych. Teraz mam duży fundusz na komputer i wolę wykorzystać go teraz niż czekać. Tak można w nieskończoność.
Lepiej zaczekaj i zrób zakupy po nowym roku ja wolałbym wytrzymać i mieć lepszy sprzęt końcówka roku to najgorszy okres za trzy miesiące nastąpi wysyp nowości i te produkty dostępne teraz spadną będą dużo tańsze