mam pytanko czy ze srednia ocen3,5 i 60pkt z testów gimnazjalnych dostane się do technikum informatycznego??
Nie, ponieważ to nie nasze forum o tym decyduje. Chyba, że masz jakieś “przecieki”, że na tym forum pisuje dyrektor tego technikum.
Równie dobrze mógłbyś zadać to pytanie na forum strony fanclubu Dody Elektrody.
matek91 szanse zawsze są, ale niewielkie.
Zależy od liczby chętnych do tego technikum jak i ich wyników.
no w mojej szkole to byś sie dostał bo ja miałem średnią a inni mieli nawet 2,9 i chodzą ze mną do klasy
Ja miałem z egzaminu 68pkt i ciut słabszą średnią i przyjęli mnie bez problemu Tak jak mówi aju dużo zależy od liczby chętnych i ich wyników. Przejdź się do szkoły i zapytaj się jakie są zasady rekrutacji nowych uczniów.
Pozdrawiam
Może i się dostaniesz ale później może być ciężko przejść do następnej klasy :mrgreen: :mrgreen:
Jak matek91 interesuje się informatyką i nie będzie opuszczał zajęć to poradzi sobie Nie jest tak ciężko na tym kierunku
Nie straszcie chłopaka
Co ma piernik do wiatraka? :mrgreen:
Mnie nie ma na 40% zajęć w szkole a daję sobie rade (LO mat-inf)
BTW. średnia nie ma tu nic do rzeczy.
Brane są pod uwage tylko pewne przedmioty: jakie? Ustala szkoła (przynajmniej tak było za moich czasów)
i jak cię nie przyjmą i będziesz np na rezerwie to nie panikuj poczekaj aż ci którzy dostali się do innych szkół zabiorą z twojej papiery wtedy zrobi się miejsce dla ciebie,
kiedyś właśnie popełniłem ten błąd bo przestraszyłem się że nigdzie mnie nie przyjmą i złożyłem do słabszej szkoły oryginalne papiery, następnego dnia się dowiedziałem że bym był przyjęty do tej lepszej no ale odwrotu nie było
Ja chce iść do technikum informatycznego, ale boje się, że nie dam rady z matmą. Bo slyszalem, że kładą straszny nacisk na matme.
a najlepiej to przysiadz nad nauka. Ogranicz kompa .Zaprocentuje w przyszlosci. Do testow jeszcze troche czasu masz ;]
Aż tak strasznie nie jest z matmy , pomińmy tylko to iż chyba czeka mnie poprawka z tego przedmitu
to samo sie uczę co w liceum jest normalnym,no może z programowania trochę ciężko mi idzie bo nie programowałem nigdy w żadnym pascalu